Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.7.)

streda, 29. júl 2015 05:11 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: José Rodríguez minulý rok hosťoval v Deportive a teraz odíde z Realu Madrid už definitívne. 20-ročný španielsky stredopoliar bude čoskoro predstavený ako nová posila Galatasarayu Istanbul. (fanatik.com.tr)

FC BARCELONA a SPORTING GIJON: Nováčik Sporting Gijón sa vracia medzi španielsku jednu novú posilu si vyhliadol v Barcelone. Sporting má záujem o 20-ročného útočníka Sandra Ramireza, ktorý nemá isté miesto v prvom tíme Barcelony. (insidespanishfootball.com)

REAL SOCIEDAD: 26-ročný brazílsky útočník Jonathas prestúpil z Elche do Realu Sociedad. S novým zamestnávateľom podpísal päťročný kontrakt. (mundodeportivo.com)

BETIS: Dani Ceballos patrí k veľkým talentom nováčika z Betisu. Klub sa preto rozhodol navýšiť výkupnú klauzulu 18-ročného stredopoliara z troch miliónov eur na dvanásť, pričom sevillský celok usiluje aj o predĺženie hráčovho kontraktu. (insidespanishfootball.com)

GRANADA: Nové pôsobisko má Mavroudis Bougaidis. 22-ročný grécky obranca sa z Granady vracia späť do svojej rodnej krajiny, kde sa upísal Panthrakikosu. (mundodeportivo.com)