Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.7.)

utorok, 28. júl 2015 05:12 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Už čoskoro sa pravdepodobne prestane špekulovať o spojení Sergio Ramos a Manchester United. Španielsky obranca sa rozhodol zostať a čoskoro sa zíde s prezidentom Realu Florentinom Pérezom, aby spoločne dohodli podmienky nového kontraktu. (90min.com)

REAL MADRID: Tréner Arsenalu Londýn Arséne Wenger navýši pôvodnú ponuku na 31 miliónov libier za útočníka Karima Benzemu z Realu Madrid. (telegraph.co.uk)

FC BARCELONA:Ibrahim Afellay sa stane novou posilou Stoke City, kde už je na zdravotnej prehliadke. Holandský stredopoliar je po vypršaní kontraktu v Barcelone voľným hráčom, pričom jeho kariéru v posledných rokoch pravidelne brzdia zranenia. (bbc.com)

DEPORTIVO: Pedro Mosquera odišiel z Elche a ako voľný hráč sa stane novou posilou Deportiva La Coruňa. 27-ročný odchovanec Realu Madrid prešiel zdravotnou prehliadkou a podpísal kontrakt na štyri roky. (fichajes.com)

LEVANTE:Deyverson Brum Silva Acosta sa stane novou posilou Levante. To sa dohodlo na prestupe brazílskeho útočníka s portugalským Belenenses. (marca.com)

CÓRDOBA: Španielska Córdoba sa po jednom roku vrátila do druhej španielskej ligy, no jej cestu zdieľať nebude José Ángel Crespo. 28-ročný obranca má namierené do Aston Villy a kluby sú už dohodnuté na prestupe. (theguardian.com)