Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.7.)

pondelok, 27. júl 2015 12:53 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.7.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.7.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie konečne odštartovalo a prestupových špekulácií je vo svete neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

PSG poprelo ponuku na Ronalda

Sunday Mirror priniesol informáciu, podľa ktorej vedenie Parížu Saint- Germain poprelo údajnú ponuku na kúpu Cristiana Ronalda vo výške 120 miliónov eur. Portugalská hviezda stále nie je na predaj, i keď sa prakticky každé prestupové obdobie špekuluje, že by mohol rodák z mesta Funchal na ostrove Madeira posilniť Manchester United alebo PSG. (Sunday Mirror)

Van Gaal chce kúpiť superstar

Holandský tréner Manchestru United Louis Van Gaal vyhlásil, že do konca prestupového obdobia chce na Old Trafford priviesť ešte aspoň jednu superstar: „Myslím si, že potrebujeme v útoku viac rýchlosti a kreativity, preto chcem, aby Di Maria ostal. Bayern má Robbena a Riberyho, Chelsea má Williana a Hazarda, Real Madrid Balea a Ronalda, Barcelona Messiho a Neymara. Musíme kúpiť rýchleho a kreatívneho futbalistu.“ (Sky Sports)

Manchester United získal Sergia Romera

Štvrtý tím uplynulého ročníka Premier League Manchester United získal argentínskeho brankára Sergia Romera. Reprezentačná jednotka Albicelestes sa dohodla s Red Devils na trojročnom kontrakte.28- ročný gólman naposledy pôsobil v talianskej Sampdorii Janov a na Old Trafford by mal byť dvojkou Davidovi De Geovi. (Sky Sports)

Ibrahimovič by privítal Di Mariu

Švédsky útočníka Zlatan Ibrahimovič sa vyjadril k špekuláciám, ktoré hlásajú prestup Angela Di Mariu z Manchestru United do Parížu Saint- Germain: „Neviem, či je to hotová vec, ale ak máte možnosť hrať s Angelom, je to perfektná vec. Ten chalan vyhral všetko, je to skvelý futbalista, ktorý hrá pre tím. Do tímu prináša tempo a kvalitu, naozaj veľkú kvalitu. Takže istotne by bol vítaný.“ Údajný transfer Argentínčana do Paríža by mal byť uzavretý už v nasledujúcich hodinách. (Sky Sports)

Icardi do Realu Madrid?

Najproduktívnejší hráč uplynulého ročníka Serie A Mauro Icardi by sa mohol stať posilou Realu Madrid. Argentínsky technik z Interu Miláno sa ocitol pod drobnohľadom Merengues po skvelej minulej sezóne. 22- ročný hráč, ktorý len nedávno podpísal s Interom novú zmluvu pre denník AS povedal: „Sleduje ma Real Madrid, ale ja som šťastný v Interi, s ktorým chcem hrať v budúcej sezóne Ligu majstrov.“ (AS)

Angela by privítal aj David Luiz

K možnému príchodu Angela Di Mariu do Paríža sa vyjadril aj najdrahší stopér histórie futbalu, brazílsky obranca David Luiz: „Bolo by pre nás veľmi dobré, ak by sme podpísali fantastického hráča, akým je Angel. Zbožňujem ho, je to môj priateľ, hrávali sme spolu v Benfice, keď sme boli mladí. Dokáže taktiež brániť, je naozaj fantastický.“ (Sky Sports)

Martinez nekomentuje Stonesa

Tréner Evertonu Roberto Martinez sa zdržal komentárov na dresu stopéra Johna Stonesa, ktorého pozorne sleduje londýnska Chelsea. The Blues plánujú za anglického mladíka ponúknuť Karamelkám 34 miliónov libier, avšak Martinez by o jeden zo základných pilierov svojej defenzívy prišiel pred novým ročníkom Premier League len veľmi nerád. (Sky Sports)

Piqué pochopí Pedra

Stopér FC Barcelona Gerard Piqué na tlačovej konferencii prehlásil, že ak útočník Pedro Rodriguez odíde z Katalánska, pochopí ho, pretože nízky zakončovateľ je v skutočne náročnej pozícii. Bývalý obranca Manchestru United by však najradšej bol, keby jeho spoluhráč ostal na Camp Nou aj v nasledujúcom ročníku. Pedra pozorne sledujú Chelsea a Manchester United. (Sky Sports)

Affelay odchádza do Stoke City

Niekdajší talent FC Barcelona Ibrahim Affelay, ktorý naposledy obliekal dres Olympiacou Pireus podstúpil lekársku prehliadku v anglickom Stoke City, s ktorým by sa mal dohodnúť na podmienkach kontraktu. (Sky Sports)

Szczesny do AS Rím

Poľský brankár Wojciech Szczesny odchádza z londýnskeho Arsenalu, kde nemá záujem bojovať o pozíciu brankárskej jednotky s Petrom Čechom. Skúsený gólman  bude v nasledujúcom ročníku hosťovať v talianskom AS Rím, hráč to oznámil na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. (Sky Sports)

----------Z VOLEJA----------

Kapitán Chelsea John Terry sa vyjadril, že ak bude cítiť, že už nemá klubu zo Stamford Bridge čo dať, rozhodne sa ukončiť kariéru a nebude trénerovi Mourinhovi robiť problémy. (Sky Sports)

Stevan Jovetič je už v Miláne, kde bude na dvojročnom hosťovaní v Interi z Manchestru City. (Sky Sports)

Alexandre Lacazette, kanonier francúzskeho Lyonu by vraj mohol obliekať dres Liverpoolu, ktorý je za jeho služby pripravený ponúknuť 21,7 milióna libier. (L´Equipe)

Prezident Realu Madrid Florentino Perez sa plánuje stretnúť so Sergiom Ramosom, aby prediskutoval jeho budúcnosť v klube z metropoly Španielska. (Sky Sports)

Vedenie FC Barcelona ponúkne brazílskemu obrancovi Adrianovi nový ročný kontrakt, aby hráč neodišiel do Talianska, kde sa o jeho služby zaujíma AS Rím. (Mundo Deportivo)

Pep Guardiola sa vraj dohodol s Manchestrom City na tom, že od ročníka 2016/2017 sa stane koučom Citizens. (BeIn Sports)

Anglický Crystal Palace sa pokúsi získať útočníka Borussie Dortmund Adriana Ramosa. (Daily Star)