Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.7.)

nedeľa, 26. júl 2015 05:16 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

ATLÉTICO MADRID: Už pred dvoma niekoľkými dňami prezident Atlética Madrid oznámil, že očakáva návrat Filipeho Luísa z londýnskej Chelsea. K tomu však stále nedošlo. Podľa informácií  z médií sa transfer neustále odkladá pretože Blues nevedia nájsť za ľavého beka náhradu. (101greatgoals.com)

FC BARCELONA: Na tréningu Barcelony sa znovu objavil Arda Turan. Turecký stredopoliar je v poriadku po zranení pravej nohy, ktoré utrpel v prvej polovici týždňa. (barcablaugranes.com)

SEVILLA: Vicente Iborra má jedného anglického záujemcu. O záložníka Sevilly stojí West Bromwich Albion, ktorý ponúka 8,5 milióna eur. (insidespanishfootball.com)

RAYO VALLECANO: Patrick Ebert mení futbalový dres. Stredopoliar moskovského Spartaka prestúpil za bližšie nešpecifikovaných podmienok do Rayo Vallecano, kde sa dohodol na dvojročnom kontrakte. (sport1.de)

REAL SOCIEDAD: Pablo Hervias bude aj naďalej hrať za Real Sociedad, 22-ročný stredopoliar predĺžil zmluvu do júna 2018. (teamtalk.com)