Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.7.)

sobota, 25. júl 2015 05:12 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Opäť sa začali šíriť informácie, že Manchester United chce z Realu Madrid získať späť krídelníka Cristiana Ronalda. K týmto fámam prispieva i to, že Ronaldo si údajne nerozumie s novým koučom Realu Rafaelom Benitezom a vraj kritizoval aj niektorého jeho tréningové metódy. (mirror.co.uk)

REAL MADRID: Prezident Realu Madrid Florentino Perez údajne už nevydržal presviedčať  obrancu Sergia Ramosa a súhlasí s jeho predajom do Manchesteru United. (worldsoccertalk.com)

REAL MADRID: Neuveriteľných 99.382 divákov  sledovalo na kriketovom štadióne v Melbourne výhru Realu Madrid 4: 1 v prípravnom zápase s Manchestrom City. Išlo o rekordnú návštevu na futbalovom stretnutí hranom na austrálskej pôde. (in.reuters.com)

REAL MADRID: Kráľovský Real má v pláne niekoľko nákupov a predajov a neustále sa špekuluje o jeho hráčoch. Avšak o jednom hráčovi sa zatiaľ v médiách hovorí pomenej, a to o portugalskom obrancovi Pepem. Ten má ale zmluvu len do konca tejto sezóny a klub s ním ešte nezačal rokovať o jeho predĺžení. Môže sa preto stať, že tento tvrdý bek odíde z Realu na konci sezóny úplne zadarmo.

FC BARCELONA:  Už budúci týždeň by sa mohol Manchester United posilniť o útočník Pedra z Barcelony. Barcelona však nepredá Pedra lacnejšie ako za 22 miliónov libier. (espnfc.com)

ATHLETIC BILBAO: Erik Morán má s Bilbaom kontrakt do konca nadchádzajúcej sezóny, ale tú neodohrá za Athletic. 24- ročný záložník odchádza na hosťovanie do Realu Zaragoza, ktorý hrá Segundu División. (heraldo.es)