Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.7.)

sobota, 25. júl 2015 05:11 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (25.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Opäť sa začali šíriť informácie, že Manchester United chce z Realu Madrid získať späť krídelníka Cristiana Ronalda. K týmto fámam prispieva i to, že Ronaldo si údajne nerozumie s novým koučom Realu Rafaelom Benitezom a vraj kritizoval aj niektorého jeho tréningové metódy. (mirror.co.uk)

MANCHESTER UNITED: Prezident Realu Madrid Florentino Perez údajne už nevydržal presviedčať  obrancu Sergia Ramosa a súhlasí s jeho predajom do Manchesteru United. (worldsoccertalk.com)

MANCHESTER UNITED: Už budúci týždeň by sa mohol Manchester United posilniť o útočník Pedra z Barcelony. Barcelona však nepredá Pedra lacnejšie ako za 22 miliónov libier. (espnfc.com)

MANCHESTER CITY: Neuveriteľných 99.382 divákov  sledovalo na kriketovom štadióne v Melbourne výhru Realu Madrid 4: 1 v prípravnom zápase s Manchestrom City. Išlo o rekordnú návštevu na futbalovom stretnutí hranom na austrálskej pôde. (in.reuters.com)

ARSENAL: Kouč Arsenalu Arséne Wenger má povolenie minúť toto leto na svoje nákupy úctyhodných 200 miliónov libier.  (espnfc.com)

NEWCASTLE, ASTON VILLA a STOKE CITY: Tri anglické kluby by rady do svojich radov získali útočníka Diega  Rolána z FC Girondins Bordeaux.  Podľa posledných správ je najbližšie k angažovaniu 22-ročného Uruguajca Newcastle, ktorý poslal ponuku vo výške 12 miliónov libier. (express.co.uk)

BOURNEMOUTH: Bailey Cargill podpísal so svojím zamestnávateľom novú zmluvu. Talentovaný 19-ročný anglický obranca uzavrel s klubom kontrakt do júna 2018. (skysports.com)

WATFORD: 23-ročný holandský útočník Steven Berghuis má voľnú cestu z Alkmaaru do Watfordu. Oba kluby sa už dohodli na prestupe. (skysports.com)