Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.7.)

sobota, 25. júl 2015 10:25 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.7.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.7.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie konečne odštartovalo a prestupových špekulácií je vo svete neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Zlatan chce hrávať v USA

Švédsky útočník Zlatan Ibrahimovič má v otázke svojej budúcnosti jasno: „Chcem hrávať v Spojených štátoch, myslím si, že by to bola úžasná skúsenosť. Vidím, že futbal sa v USA zlepšuje, ide správnym smerom a chcem, aby bol na rovnakej úrovni ako v Európe.“ Ibrovi v PSG končí kontrakt po sezóne 2015/2016. (Yahoo Sports)

Perez je ochotný Ramosa predať

Prezident španielskeho vicemajstra Realu Madrid je pripravený toto leto predať stopéra Sergia Ramosa, ktorý je dlhodobo spájaný s Manchestrom United. Novinár z rádia Marca Pablo Garcia Cuervo si myslí, že Sergio sa už rozhodol a Perez je taktiež pripravený hráča z metropoly Španielska predať preč. (Radio Marca)

PSG krôčik od Di Mariu

Daily Mirror informuje, že Paríž Saint- Germain by mohol dotiahnuť prestup Angela Di Mariu z Manchestru United už toto leto. Red Devils kúpili argentínskeho El Fidea minulý rok z Realu Madrid za takmer 60 miliónov libier, preto sa očakáva, že PSG by si muselo na kúpu reprezentanta Albicelestes pripraviť sumu nad 50 miliónov. (Daily Mirror)

Ak De Gea neodíde teraz, tak potom

Španielsky brankár David De Gea, ktorý sa zranil na predsezónnej tour Manchestru United v USA, pravdepodobne toto leto neodíde do španielskeho Realu Madrid. Anglické médiá však tvrdia, že ak ex- gólman nezmení dres toto leto, Old Trafford opustí budúci rok bez odstupného. (Sky Sports)

Schweinsteiger zapadol

Wayne Rooney na tlačovej konferencii počas americkej tour okrem iného novinárov informoval, že nemecký stredopoliar Bastian Schweinsteiger do tímu Red Devils zapadol naozaj výborné a vďaka svojím bohatým skúsenostiam môže radiť aj mladým hráčom, ktorým to následne pomôže v ďalšom kariérnom raste. (Sky Sports)

Posilní Llorente Arsenal?

Nie je tajomstvom, že londýnsky Arsenal hľadá posilu do ofenzívu, Gunners sa mali podľa dostupných správ zamerať na španielskeho zakončovateľa Fernanda Llorenteho z talianskeho Juventusu Turín.  30- ročný kanonier, ktorý v minulom ročníku odohral 45 zápasov by mohol Londýnčanov stáť osem miliónov libier. (The Sun)

Odíde Mohamed Salah?

Anglické médiá sa zaoberajú myšlienkou odchodu Mohameda Salaha z Chelsea. Egyptský krídelník totiž na sociálnej sieti Twitter napísal: „Buďte pripravení na zmenu profilovej fotografie.“ Novinári z Britských ostrovov sa teda zamýšľajú nad tým, ako to egyptský kanonier myslel. (Sky Sports)

Z VOLEJA

Anglický Southampton sa podľa dostupných informácií pokúsi získať talentovaného obrancu Hullu City Jamesa Chestera, ktorý by mal Tigrov stáť 10 miliónov libier. (Daily Mirror)

Tréner Liverpoolu Brendan Rodgers je presvedčený o tom, že belgický útočník Christian Benteke zapadne do kádra The Reds a bude pre tím z Anfield Road posilou. (Sky Sports)

Útočník francúzskeho Lorientu Jordan Ayew je pripravený podstúpiť lekársku prehliadku v birminghamskej Aston Ville a skompletizovať svoj transfer do anglickej Premier League. (Sky Sports)

Kevin Kuranyi, ktorý naposledy pôsobil v ruskom Dyname Moskva sa vracia do nemeckej Bundesligy, kde bude obliekať dres Hoffenheimu. (Sky Sports)

Brazílsky stredopoliar FIlipe Milo by mal opustiť Galatasaray a posilniť Inter Miláno. (football-italia.net)

Alexandre Lacazette, ktorého chceli získať Manchester United aj Arsenal by mal ostať vo francúzskom Lyone ešte aspoň jeden rok. (Sky Sports)

Francúzsky celok Olympique Marseille je veľmi blízko k angažovaniu bývalého liverpoolskeho obrancu Javiera Manquilla, ktorý momentálne oblieka dres Atlética Madrid. (Marca)

Okrem anglickej Aston Villy je pripravený o služby talianskeho zakončovateľa Mattiu Destra z AS Rím zabojovať aj nemecký Bayer Leverkusen. (Gazzetta dello Sport)

Manchester United začal rokovania s FC Barcelona o prestupe španielskeho útočníka Pedra Rodrigueza, prestupová čiastka odchovanca FCB by sa mala pohybovať na úrovni 30 miliónov eur. (Marca)

Tréner Realu Madrid Rafael Benitez pre médiá povedal, že francúzsky útočník Karim Benzema toto leto nikam neprestúpi a ostane na štadióne Santiaga Bernabeua ešte aspoň rok. (Sky Sports)

Ďalším hráčom, ktorého by mohlo vedenie Liverpoolu toto leto získať je francúzsky krajný bek Lucas Digne z PSG. (Liverpool Echo)

Aaron Ramsey, ktorého pred časom sledovala Barcelona sa vyjadril, že by mu prestup z Arsenalu do španielskej La Ligy neprekážal. (Guardian)

Agent Kevina De Bruyneho by sa mal nachádzať v Anglicku, kde by mal pracovať na prestupe svojho klienta z Wolfsburgu do Manchestru City. (Daily Mirror)