Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.7.)

piatok, 24. júl 2015 05:29 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

ATLÉTICO MADRID: Filipe Luís je veľmi blízko k návratu do Atlética Madrid. Kluby sú dohodnuté na sume 16 miliónov eur a brazílsky obranca už pricestoval do Španielska, aby sa podrobil zdravotnej prehliadke a podpísal zmluvu. (express.co.uk)

ATLÉTICO MADRID: Brankár Yassine Boun nedostane ani tento rok šancu v tíme Atlética Madrid. 24-ročný marocký gólman narodený v kanadskom Montreale odchádza opätovne na hosťovanie do Zaragozy. (clubatleticodemadrid)

ESPANYOL BARCELONA: Francesco Bardi odchádza z Interu Miláno jeho ďalšie kroky mieria do Španielska. 23-ročný taliansky brankár sa stane novou posilou Espanyol. (gazzetta.it)

DEPORTIVO: Sidnei Rechel da Silva Júnior vo futbalovom roku 2014/2015 hosťoval z Benficy v Deportivo La Coruňa a v tomto angažmáne bude pokračovať. Kluby sa dohodli na predĺžení hosťovania o ďalší rok, pričom v lete 2016 sa brazílsky obranca stane voľným hráčom. (lavozdegalicia.es)

GRANADA a ALMERÍA: Mohammed Fatau nebude ani v novej sezóne hrať za Granadu. 22-ročný ghanský záložník minulú sezónu hosťoval v Rayu a v novej bude obliekať dres Almeríe. (transfermarketweb)

GRANADA: Manuel Iturra končí svoj angažmán v Granade. Skúsený 31-ročný čílsky stredopoliar odchádza zadarmo do talianskeho Udinese. (adnradio.cl)