Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.7.)

štvrtok, 23. júl 2015 05:49 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Podľa independent.co.uk sa prezident Realu Madrid Florentino Perez údajne chystá rokovať so Sergiom Ramosom, ktorý už sa už mal dohodnúť v Manchestri United na výške svojho platu. Túto fámu však popierajú slová Rafaela Benitéza, ktorý vyhlásil, že Sergio Ramos určite cez leto Biely Balet neopustí. (independent)

FC BARCELONA: Nového športového riaditeľa má FC Barcelona. Katalánsky celok túto pozíciu obsadil Robertom Fernández, ktorý za Blaugranas nastupoval v rokoch 1986 až 1990. (espnfc.com)

FC BARCELONA: Arsenal Londýn sa začal zaujímať o mladého záložníka FC Barcelony Sergiho Sampera. Londýnsky klub je údajne pripravený ponúknuť za 20-ročného rodáka z Barcelony dvanásť miliónov eur. (express.co.uk)

ATLÉTICO MADRID: Brazílsky obranca Chelsea Filipe Luis chce odísť späť do Atlética Madrid. 29-ročný ľavák s talianskym pasom sa dokonca uspokojí aj s nižším platom. (eurosport)

SEVILLA: Športovým riaditeľom Sevilly bude aj v ďalších sezónach 46-ročný Ramón Rodríguez Verdejo známy ako Monchi. Obe strany sa dohodli na predĺžení zmluvy do júna 2020. (football-espana.net)

DEPORTIVO a VILLARREAL: Cani, ktorý je kmeňovým hráčom Villarrealu by mal nadchádzajúcu sezónu stráviť mimo "Žltú ponorku". Záujem o skúseného 33-ročného stredopoliara ohlásilo Deportivo La Coruña, ktoré by ho rado získalo na hosťovanie. Problémom však môže byť vysoká hráčova mzda, ktorá činí rovný milión eur. (sportsmole.co.uk)