Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (22.7.)

streda, 22. júl 2015 10:35 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (22.7.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (22.7.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie konečne odštartovalo a prestupových špekulácií je vo svete neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Pedro sa rozhodne čoskoro

Tréner FC Barcelona Luis Enrique na tlačovej konferencii počas tour v USA prehlásil, že útočník Pedro Rodriguez sa o svojej budúcnosti rozhodne už v najbližších dňoch. Španielsky zakončovateľ by rád častejšie hrával, čoho sa však zrejme pri konkurencii Messiho, Suareza a Neymara nedočká. Odchovanca Kataláncov pozorne sledujú Manchester United a Chelsea. (Sky Sports)

Di Maria príde do USA

Kouč Manchestru United Louis Van Gaal pre médiá povedal, že Angel Di Maria z kádra Red Devils neodchádza a špekulácie spojené s jeho osobou by sa nemali zakladať na pravde. Argentínsky reprezentant, ktorý dostal voľno po Copa America 2015 by sa mal k MU pripojiť už na predsezónnej tour v Severnej Amerike. (Sky Sports)

Chelsea potrebuje krajného beka

Odchod Filipeho Luisa z Chelsea do Atlética Madrid vyzerá byť hotovou vecou, tvrdí to aj kouč anglického majstra José Mourinho. Portugalčan prehlásil, že The Blues potrebujú ľavého obrancu, pretože odchod Brazílčana bude citeľný. Londýnsky klub by vraj mohol posilniť talentovaný mladík Rahman Baba z nemeckého Augsburgu. (Sky Sports)

Posilní útočník Manchester United?

To, či príde do Manchestru United toto leto nový útočník je momentálne nejasné. Kouč Red Devils Louis Van Gaal včera tvrdil, že do ofenzívy má klub z Old Traffordu pripravené prekvapenie, avšak na ďalšej tlačovej konferencii novinárom povedal, že možno do útoku MU nakoniec nepríde nik. (Sky Sports)

Draxler do Juventusu?

Vedenie nemeckého klubu Schalke 04 potvrdilo, že rokuje s talianskym šampiónom Juventusom Turín o prestupe stredopoliara Juliana Draxlera. Talentovaný mladík z Gelsenkirchenu bol dlhodobo v hľadáčiku londýnskeho Arsenalu, ale ponuka Starej Dámy vyzerá byť pre vedenie modro- bielych najzaujímavejšia. Draxler by mohol Turínčanov stáť približne 30 až 40 miliónov eur. (Daily Star)

Arsenal v kontakte s Realom

Denník The Independent tvrdí, že londýnsky Arsenal je v kontakte so španielskym vicemajstrom Realom Madrid ohľadom útočníka Karima Benzemu. Francúzsky zakončovateľ by sa podľa správ z okolia Bieleho Baletu odchodu inam nebránil a s prestupom hráča by nemal mať problém ani kouč Merengues Rafael Benitez. Prestupová čiastka ex- strelca Lyonu by sa mohla pohybovať na úrovni 50 miliónov eur. (The Independent)

Z VOLEJA

José Mourinho potvrdil, že londýnska Chelsea je pripravená zaplatiť 34 miliónov libier za anglického mladíka Johna Stonesa z Evertonu. (The Times)

Po odchode Filipeho Luisa z Chelsea do Atlética Madrid by mohol The Blues posilniť Abdul Rahman Baba z Augsburgu, ktorý by vraj anglického majstra stál približne 14 miliónov libier. (The Guardian)

Útočník Liverpoolu Rickie Lambert by sa podľa najnovších správ mohol sťahovať do Norwichu City za tri milióny libier. (The Sun)

Švédsky kanonier PSG Zlatan Ibrahimovič prehlásil, že nevie, či ostane v Paríži i naďalej, jeho budúcnosť je vraj v rukách jeho agenta Mina Raiolu. (Sky Sport Italia)

Brazílčan Adriano sa dohodol s AS Rím na podmienkach kontraktu a je veľmi blízko odchodu z FC Barcelona. (Mundo Deportivo)