Main Content

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (19.7.)

nedeľa, 19. júl 2015 09:34 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (19.7.)
Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (19.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín, ktoré dopĺňame o najhorúcejšie novinky zo slovenskej hokejovej scény.

NHL

TAMPA BAY: Vedenie Tampy Bay Lightning sa dohodlo na predĺžení zmluvy s dvomi obmedzenými voľnými hráčmi. V tíme „bleskov“ budú vo svojej kariére pokračovať obranca Luke Witkowski a útočník Vladimir Namestnikov. Obaja hráči podpísali ročné dvojcestné kontrakty.

SEATTLE: Expanzia National Hockey League do Seattlu sa pribrzďuje. Podnikateľ Victor Coleman nepodá prihlášku so zálohou 10 miliónov USD do 20. júla, čím sa tak výrazne zníži šanca na jeho účasť v zámorskej profilige.

KHL

SLOVAN: Krídelník Štefan Ružička sa stal druhým hráčom bratislavského Slovana, ktorý podal na vedenie KHL sťažnosť voči pozdĺžnostiam „belasým“ voči svojim hráčom.

ZÁHREB: Chorvátsky účastník Kontinentálnej hokejovej ligy z Medveščaku Záhreb získal do svojich radov cennú posilu. Do štruktúr klubu prichádza útočník Gilbert Brulé, ktorý sa môže popýšiť skúsenosťami z takmer 300vky zápasov v NHL.

SLOVENSKÁ EXTRALIGA

SKALICA: Vedenie HK 36 Skalica sa bude v budúcej sezóne spoliehať aj na obrancov Miroslava Jáchyma a Petra Horvátha i útočníka Tomáša Komínka, ktorí sa dohodli s vedením Záhorákov na nových zmluvách.