Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.7.)

sobota, 18. júl 2015 10:18 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Hľadanie nového kapitána po odchode Ikera Casillasa má veľkého kandidáta. Je ním, paradoxne, Sergio Ramos, v ktorého prípade médiá stále špekulujú o prestupe do Manchestru United. (Eurosport)

REAL MADRID & ESPANYOL: Prestup Kika Casillu na Santiago Bernabeu bol oficiálne potvrdený. Prestupová čiastka 6 miliónov eur bola Barcelončanmi prijatá, čo uviedli v oficiálnom vyhlásení. (BBC)

BARCELONA: Trojzápasové turné v USA absolvujú Katalánci bez svojich juhoamerických hviezd. Lionel Messi, Neymar alebo Claudio Bravo dostali dovolenku po Copa América. (Goal)

ATLÉTICO MADRID: Krajný obranca Chelsea, Filipe Luís, mieri späť do Atlética. Anglická liga tomuto Brazílčanovi príliš nesadla a madridský celok už zahájil rokovania o jeho návrate. (Mirror)

VALENCIA: Predstavovanie nových dresov prebehlo bez Nicolása Otamendiho. Podľa viacerých novinárov ide o pomerne jasné znamenie, že sa s týmto obrancom nepočíta a prestúpi do Manchestru United. (Telegraph)

VALENCIA & GRANADA: Dvaja mladíci z Mestally smerujú na hosťovanie do andalúzskeho Las Cármenes. Ide o beka Salvu Ruiza a ofenzívneho stredopoliara Roberta Ibañeza. (Marca)

GRANADA: Nepodarené pôsobenie v Porte prežíva brankár Andrés Fernández a dočasným vykúpením by preňho malo byť hosťovanie v Granade. Španiel má túto súťaž odskúšanú už z minulosti, kedy hájil svätyňu Osasuny. (Marca)

REAL SOCIEDAD: Počas zimy La Real zameral pozornosť na Joela Campbella z Arsenalu a scenár sa opakuje aj teraz. Jedna z hviezd MS 2014 by mala stáť 6 miliónov eur. (Express)

SEVILLA: Už čoskoro sa Mariano Ferreira stane hráčom Los Rojiblancos. Podmienky transferu s francúzskym Bordeaux sú dohodnuté a doladiť sa musia už len posledné detaily a formality. (mundodeportivo)

BETIS: 29-ročný útočník Dani Osvaldo opustil Southampton a už si vyhliadol aj nového zamestnávateľa. Kotvy by chcel spustiť v sevillskom Betise, ale klub vyhlasuje, že ešte nič nie je jasné a isté. (ESPN)