Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.7.)

streda, 15. júl 2015 05:23 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Prezident kráľovského Realu Madrid Florentino Perez sa nechal počuť, že skúsený obranca a zároveň už aj legenda klubu Sergio Ramos do Manchestru United odísť nemôže. (managingmadrid.com)

REAL MADRID: Prípadný odchod brankára Davida De Geu z Manchestru United do Realu Madrid sa odkladá. 24-ročný rodák z Madridu totiž odletel s Manchestrom United na turné do USA. (prosoccertalk)

REAL MADRID a ESPANYOL: Viac ako 4 milióny eur bude musieť ponúknuť Real Madrid v prípade, že jeho tím má posilniť 28-ročný brankár Espanyolu Barcelona Kiko Casilla. (theguardian.com)

VALENCIA: Defenzívny záložník Danilo Barbosa podľa posledných informácií odíde z Bragy a stane sa novou posilou Valencie. Kluby sú dohodnuté a 19-ročný Brazílčan v blízkej dobe príde do Španielska, aby sa podrobil zdravotnej prehliadke. (superdeporte.es)

ESPANYOL: Thievy Bifouma sa chystá opustiť Espanyol a vyberá si z niekoľkých ponúk. 23-ročný ofenzívny africký futbalista s francúzskym pasom má najbližšie k prestupu do Deportiva La Coruňa. Popri Deportivu hráča sleduje aj viacero ruských celkov. (insidespanishfootball.com)

RAYO VALLECANO: 29-ročný ofenzívny stredopoliar Miguel Pérez Cuesta známy ako Michu zrejme ukončí svoje angažmán vo Swansea a vráti sa do španielskeho Raya Vallecano. (express.co.uk)