Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.7.)

utorok, 14. júl 2015 06:06 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Rozlúčka s Ikerom Casillasom sa napokon po tlaku médii uskutočnila. Španielska tlač kritizovala prístup Realu Madrid, ktorý sa nedôstojne rozlúčil s hráčom, ktorý 25 rokov hájil farby Bieleho baletu. Po rozlúčke tisícky fanúšikov Realu Madrid skandovali "Florentino odstúp", čím požadovali rezignáciu súčasného prezidenta klubu Florentina Peréza. Viac sa dozviete v tomto článku aj s videom >>>

SEVILLA:Ciro Immobile bol oficiálne predstavený ako nová posila Sevilly. Taliansky útočník prišiel na hosťovanie z Borussie Dortmund a súčasťou dohody je aj opcia na trvalý prestup. (theguardian.com)

SEVILLA: Futbalista Toulouse Wissam Ben Yedder, o ktorého stojí Sevilla sa stal o niečo drahším. 24-ročný francúzsky útočník pôvodne stál na prestupovom trhu 10 miliónov eur, teraz však stojí o dva viac. (lequipe.fr)

REAL SOCIEDAD: Mexický obranca Diego Reyes sa definitívne sťahuje z FC Porto do Realu Sociedad. 22-ročný bek by mal čoskoro oficiálne potvrdiť svoje ročné hosťovanie v San Sebastiane. (sopitas.com)

CELTA VIGO: Joaquín Larrivey zostáva hráčom Celty Vigo. O 30-ročného argentínskeho útočníka sa zaujímal nováčik anglickej Premier League Norwich. Oba kluby sa už dohodli aj na odstupnom vo výške dva milióny eur, ale Norwich následne neočakávane zmenil názor a od transferu odstúpil. (edp24.co.uk)

LAS PALMAS: 32-ročný gólman Javi Varas bude od novej sezóny opäť pôsobiť v španielskej najvyššej súťaži. Rodák zo Sevilly sa rozlúčil s Valladolidom a ako voľný hráč podpísal dvojročnú zmluvu s Las Palmas. (marca.com)

ESPANYOL: Útočník Cristhian Ricardo Stuani odíde z Espanyolu a prestúpi do Middlesbrough. V priebehu dnešného dňa by mal byť dotiahnutý jeho prestup za tri milióny eur. Barcelonský klub z tejto sumy dostane iba 300 tisíc, pretože hlavná čiastka pôjde talianskej Reggine, z ktorej ho pred tromi rokmi kupoval. (transfery.info)