Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.7.)

pondelok, 13. júl 2015 06:36 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Liverpool ponúka 22 miliónov libier za 24-ročného ruského krídelníka Denisa Cherysheva z Realu Madrid. Ten za prvý tím Bieleho baletu neodohral ešte ani jeden zápas. (mirror.co.uk)

REAL MADRID: 30-ročný útočník Fernando Llorente je podľa všetkého na odchode z Juventusu a zamieriť by mohol do Anglicka. O španielskeho hrotového hráča  sa zaujíma londýnsky Tottenham, ktorý má na získanie rodáka z Pamplony náskok aj pred Realom Madrid. Ten totiž o hráča tiež javil záujem, ale reálnejší je jeho príchod na Britské ostrovy. (express.co.uk)

FC BARCELONA: Krídelník Pedro len nedávno podpísal novú zmluvu s Barcelonou, to však nemusí znamenať, že v klube zostane. O španielskom reprezentantovi sa v poslednej dobe špekuluje v súvislosti s jeho odchodom, pričom záujem má Chelsea Londýn. (independent.co.uk)

SEVILLA: Sevilla už získala niekoľko posíl a popri tom teraz podpísala nový kontrakt s jedným mladým futbalistom . Zmluvu do júna 2018 so španielskym klubom predĺžil 18-ročný obranca David Carmona. (transfermarketweb.com)

ATHLETIC BILBAO: 29-ročný španielsky obranca Nacho Monreal sa údajne blíži k odchodu z Arsenalu Londýn a prestupu do Athleticu Bilbao, kde je pre neho pripravená trojročná zmluva. (metro.co.uk)

GRANADA: 29-ročný Španiel Michu by sa mohol vrátiť do La Ligy. O služby rodáka z Ovieda má záujem španielska Granada. (granadadigital.es)