Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.7.)

nedeľa, 5. júl 2015 09:16 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

ATLÉTICO MADRID & BARCELONA: Do pondelka by sa mali Katalánci rozhodnúť, či zabojujú o Ardu Turana. Turecký reprezentant zatiaľ mieri do Anglicka, kde by sa oňho mal pobiť Manchester United s Chelsea. (Sport-English)

ATLÉTICO MADRID: 21-ročný Rodrigo Caio, defenzívny Brazílčan zo São Paula, nedotiahol ani prestup k svojmu druhému španielskemu nápadníkovi. Po neabsolvovanej zdravotnej prehliadke vo Valencii nedokázal dohodnúť podmienky s Atléticom. (Marca)

ATLÉTICO MADRID: V červeno-bielej časti Madridu majú záujem získať záložníka Santiho Cazorlu z Arsenalu Londýn. Záujem by bol ešte silnejší v prípade, že z Madridu odíde Arda Turan. (Telegraph)

REAL MADRID: Ani ponuka vylepšenej zmluvy, údajne, neudrží Sergia Ramosa na Santiagu Bernábeu. Na odchode ho vidia aj fanúšikovia, z ktorých väčšina v ankete súhlasla s jeho prestupom. (Mirror)

REAL MADRID: Záložník Lucas Silva Borges prišiel počas roku 2015 z Cruzeira, no do zostavy sa mu pretlačiť nepodarilo. Hlavu však ešte nevešia a je presvedčený, že v budúcom roku svoj cieľ naplní. Tým vyvrátil všetky reči o možnom odchode. (Football-España)

REAL MADRID & ESPANYOL: 21-ročný krídelník Burgui dostane šancu v Primera Division. Nebude to však zásluhou Bieleho baletu, ktorému patrí, ale na hosťovaní v barcelonskom Espanyole. (Sport.es)

VALENCIA: 19-ročný útočník Santi Mina skompletizoval svoj prestup zo Celty Vigo. Pre Netopiere to nebola lacná záležitosť, pretože za mládežníckeho reprezentanta vysolili 10 miliónov eur. (Football-España)

RAYO VALLECANO: Los Vallecanos úspešne zalovili v druhej francúzskej lige. Z Dijonu prichádza 24-ročný Ousseynou Cissé, ktorý primárne hráva na poste defenzívneho záložníka, no alternuje aj v strede obrany. (lequipe)