Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (4.7.)

sobota, 4. júl 2015 10:39 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (4.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (4.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Fiorentina mala záujem ponechať si Mohameda Salaha aj po skončení hosťovania. Egyptský krídelník sa však rozhodol inak a ďalšie kapitoly svojej kariéry má písať v inom talianskom pôsobisku. (BBC)

LIVERPOOL: Krajný obranca Javi Manquillo, ktorý na Anfielde hosťuje z Atlética Madrid, mimoriadne nezaujal a hoci má v dočasnom pôsobisku absolvovať ešte jeden ročník, zrejme sa tak nestane. Vedenie zvažuje možnosť, že sa so Španielom rozlúči predčasne. (Football365)

ARSENAL: 82 štartov v drese Kanonierov má na konte Lukas Podolski, no podľa agenta ich už viac nebude. Nemecký útočník nedostal sľub, že bude v Londýne hrávať pravidelne, takže hľadá nové možnosti. V médiách sa stále najčastejšie skloňuje prestup do Galatasarayu. (ESPN)

MANCHESTER CITY & ASTON VILLA: V krátkom čase by mal Manuel Pellegrini privítať nového zverenca. Fabian Delph, z farieb Villans, je vraj dohodnutý za 11 miliónov eur. Všetko aj napriek tomu, že len nedávno predĺžil kontrakt do roku 2019. (Express)

ASTON VILLA: 25-ročný Senegalčan Idrissa Gueye prestúpi za 9 miliónov libier z Lille do Villa Parku. Defenzívny záložník pôsobil na severe Francúzska od roku 2008 a teraz má podpísať štvorročný kontrakt s anglickým tímom. (Birmingham Mail)

WEST HAM: Kamerunský záložník Alex Song podľa všetkého opustí Barcelonu a posilní West Ham. Po hosťovaní u Kladivárov v Katalánsku priestor dostávať nebude, čo vyrieši práve tento transfer za 5 miliónov libier. (Skysports)

QPR & LEICESTER: Snaha The Foxes priviesť Charlieho Austina za 12 miliónov libier bola neúspešná. Hviezda QPR z uplynulej sezóny počká na ponuky z lukratívnejších klubov a v neposlednom rade aj finančne zaujímavejšie. (Guardian)

SUNDERLAND: Zenit Petrohrad pustí svojho obrancu Nicolasa Lombaertsa za 7 miliónov eur. V posledných dňoch o ňom viedli rokovania zástupcovia zo severoanglického klubu. Belgický bek nastúpil v uplynulom ročníku na 24 ligových zápasov, 6 duelov Ligy majstrov a 3 v Európskej lige. (Skysports)

SUNDERLAND: Waleský obranca Adam Matthews opustí Celtic Glasgow a stane sa posilou Čiernych mačiek. Všetky okolnosti a detaily sú už vyriešené, takže realizácia je len otázkou času. (Daily Mail)

WATFORD: José Holebas bol poriadne zaskočený faktom, že AS Rím aj Watford potvrdili jeho prestup. Gréckeho reprezentanta nikto neinformoval a zatiaľ ani nevidel zmluvu, ktorú mu účastník Premier League núka. (Eurosport)

WATFORD: Nigerijský útočník Odion Ighalo pomohol k postupu do Premier League 20 gólmi a pre budúcu sezónu má ponuku od Hebei China Fortune FC, účastníka druhej najvyššej čínskej súťaže. Ten ponúka 10 miliónov libier. (Teamtalk)

WATFORD: 27-ročný útočník Troy Deeney podpísal päťročnú zmluvu. Rodák z Birminghamu prišiel do tímu v roku 2010 a hodlá s ním pokračovať aj počas záchranárskych prác v Premier League. (Skysports)