Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.7.)

sobota, 4. júl 2015 10:39 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Kamerunský záložník Alex Song podľa všetkého opustí Katalánsko a posilní West Ham. Po hosťovaní v anglickom klube nebude v Barcelone dostávať priestor, čo vyrieši práve tento transfer za 5 miliónov libier. (Skysports)

ATLÉTICO MADRID: Krajný obranca Javi Manquillo, ktorý hosťuje v Liverpoole, mimoriadne nezaujal a hoci má v dočasnom pôsobisku absolvovať ešte jeden ročník, zrejme sa tak nestane. Anglické vedenie zvažuje možnosť, že sa so Španielom rozlúči predčasne. (Football365)

ATLÉTICO MADRID: 25-ročný záložník AS Rím, Miralem Pjanić, je v hľadáčiku Los Cholchoneros. Problémom však môže byť jeho cena, ktorú Rimania stanovili na 45 miliónov eur. (Goal)

REAL MADRID & GETAFE: Talentovaný Martin Ødegaard musí byť v Madride trpezlivý. Biely balet ho totiž hodlá poslať na hosťovanie do Getafe, v ktorého farbách by mal dostávať dostatok priestoru na trávniku. (Daily Mail)

SEVILLA & GETAFE: Ľavý obranca Sergio Escudero ukončil svoje dvojročné pôsobenia v tíme El Geta a prestúpil do Andalúzie. Detaily prestupu sú vyriešené a od realizácie ho delí len zdravotná prehliadka. (Fichajes)

GETAFE: Vedenie včera ohlásilo dvoch hráčov na hosťovaní. Z Atlética Madrid sa ešte ďalší rok zdrží stopér Emiliano Velázquez a z Realu Madrid prichádza záložník Álvaro Medrán. (Football-España)

SEVILLA & DEPORTIVO: Po dlhých siedmich rokoch v Seville Fernando Navarro odchádza a odteraz patrí La Coruñčanom. Ostrieľaný obranca si s novými spoluhráčmi už stihol aj zatrénovať. (Marca)

VILLARREAL & ESPANYOL: Po dvoch neúspešných hosťovaniach krídelník Hernán Pérez opustí Villarreal. Nebude to však v prospech Valladolidu ani Olympiacosu Pireus, ale posilní barcelonských Periquitos. (mundodeportivo)

GRANADA: 23-ročný stopér Yrondu Musavu-King nepredĺžil zmluvu s Caen a zamieril do 17. celku posledného ročníka Primera Division. (Marca)

RAYO VALLECANO: Do leta 2018 je odhodlaný vo Vallecane pokračovať Zé Castro. Portugalský bek pôvodne chcel mužstvo opustiť, nakoniec však názor zmenil. (AS.com)