Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.7.)

piatok, 3. júl 2015 13:13 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Definitívny je presun Martina Montoyu do Interu Miláno. Španielskeho obrancu čaká v Taliansku dvojročné hosťovanie. (Goal)

SEVILLA: Fanúšikovia, ktorí do poslednej chvíle verili, že prestup Carlosa Baccu do AC Milána nebude zrealizovaný, ostali sklamaný. Hviezda Los Rojiblancos prešla zdravotnou prehliadkou a za 30 miliónov eur patrí Milánčanom. (Guardian)

SEVILLA: Andalúzania sa výrazne priblížili k zisko Ukrajinca Jevgena Konopľjanku. Niektoré zdroje uvádzali, že záujem zo španielskej strany opadol, no s hráčom už je dohodnutá a na programe sú rokovania s Dniprom. (Skysports)

SEVILLA: Z francúzskeho Bordeaux by mohol prísť ofenzívne ladený Diego Rolán. 22-ročného futbalistu si zamestnávateľ cení na 12 miliónov eur. (lequipe)

VALENCIA: Rušno bolo včera vo vedení Los Che. Po rezignácii prezidenta Amadea Salva je už známe meno jeho nástupcu – Layhoona Chana. Okrem prezidenta končia aj ďalší siedmi ľudia vo vedení na čele so športovým riaditeľom Franciscom Rufetem. (Sport-English)

REAL SOCIEDAD: Úvodné letné sústredenie by mal s tímom absolvovať aj brankár Gerónimo Rulli. Ten sa čoskoro stane plnohodnotných hráčom La Realu po tom, ako presvedčil počas hosťovania z Estudiantes. (Fichajes.net)

REAL SOCIEDAD: Smer San Sebastián naberá útočník Bruma. Ten sa rozhodol ukončiť svoju anabázu v tureckom Galatasarayi a okamžite podpíše kontrakt so svojím novým klubom. (Goal)

GRANADA: Zostupujúca Almería prichádza o Edgara Méndeza. Krídelný hráč sa bez zbytočných komplikácií a naťahovania dohodol na prestupe k zachránenému účastníkovi La Ligy. (Mundodeportivo)