Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (2.7.)

štvrtok, 2. júl 2015 10:00 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (2.7.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (2.7.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie konečne odštartovalo a prestupových špekulácií je vo svete neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Ronaldo Real Madrid opúšťať nebude

Špekulácie o tom, že by mohol hviezdny Cristiano Ronaldo opustiť v dohľadnej dobe Real Madrid sú podľa všetkého iba výplodmi bulvárnych médií. Rodák z mesta Funchal na ostrove Madeira je v španielskej metropole spokojný a plánuje naplniť kontrakt, ktorý mu vyprší v roku 2018. Čo však nastane po tom je momentálne otázne, CR7 je žiadaný predovšetkým v americkej Major League Soccer. (ESPN)

Real Madrid by zarobil 39 miliónov

Cadena SER informuje, že Real Madrid by za Sergia Ramosa po zdanení zarobil 39 miliónov libier, čo je čiastka, ktorú vedenie Bieleho Baletu podľa všetkého minimálne zváži. Ramos je v hľadáčiku Manchestru United, ktorý ho chce získať už niekoľko týždňov. Súčasťou dohody by mohol byť aj prípadný transfer brankára Davida De Geu. (Cadena SER)

Chelsea stopla Rémyho odchod

V poslednom období sa vo veľkom diskutovalo o tom, že by mohol londýnsku Chelsea opustiť francúzsky útočník Loic Rémy. Vedenie klubu zo Stamford Bridge však stoplo odchod bývalého zakončovateľa Marseille, čo znamená, že útok The Blues by mal v nasledujúcom ročníku fungovať v zložení Costa- Rémy- Falcao. (Daily Mirror)

Llorente do Realu Madrid?

Informácie z denníka La Sexta tvrdia, že nový tréner Realu Madrid Rafael Benitez by rád priviedol do španielskej metropoly vysokého útočníka Juventusu Turín Fernanda Llorenteho, čo by však pravdepodobne znamenalo odchod francúzskeho zakončovateľa Karima Benzemu. Reprezentanta Les Bleus sleduje niekoľko tímov z anglickej Premier League. (La Sexta)

Arda podpíše s Barcelonou

Katalánsky denník Sport dnes na titulnej strane priniesol informáciu, podľa ktorej sa stane turecký reprezentant Arda Turan letnou posilou FC Barcelona. Katalánci by mali za jeho služby poslať do Atlética Madrid 35 miliónov eur plus bonusy. Zaujímavosťou je, že samotný záložník sa nedávno vyjadril, že by rád prestúpil do anglickej Premier League. (Sport)

Otamendi nebude hráčom Realu Madrid

Argentínsky stopér Nicolas Otamendi, ktorý bol v poslednom období spájaný s možným odchodom do Realu Madrid, nebude podľa slov svojho agenta v nasledujúcom ročníku hráčom úradujúceho vicemajstra Primera División. Otamendi je momentálne hráčom Valencie, interes  o jeho služby prejavil aj Manchester United. (Cadena Cope)

Begovič posilní Chelsea

Daily Telegraph tvrdí, že prestup Asmira Begoviča zo Stoke City do Chelsea je takmer hotovou vecou. Londýnčania po odchode Petra Čecha hľadajú novú brankársku dvojku a bosniacky reprezentant vzhliada k možnému zisku trofejí, čo by mu pravdepodobne v drese The Potters dopriate nebolo. (Daily Telegraph)

Abou Diaby do MLS?

Stredopoliar Abou Diaby, ktorý dostal nálepku večne zraneného hráča by mohol podľa dostupných správ po svojom konci v londýnskom Arsenale zamieriť do americkej Major League Soccer. V americkej profesionálnej lige sa o služby 29- ročného záložníka zaujíma predovšetkým FC Dallas. (Daily Mirror)

Wilson na hosťovanie?

Talentovaný mladík Manchestru United James Wilson pravdepodobne nedostane šancu v prvom tíme Red Devils pre nasledujúci ročník, preto vedenie klubu spolu s hráčovým agentom zvažuje možnosť hosťovania. O nádejného zakončovateľa sa vraj zaujíma Hull City, kde by Wilson mohol stráviť sezónu 2015/2016. (Hull Daily Mail)

Ostane Matej Jelič v Žiline?

Nejasná je momentálne budúcnosť chorvátskeho kanoniera slovenského vicemajstra Mateja Jeliča. Najlepší strelec uplynulého ročníka má s MŠK Žilina zmluvu do 30.6.2016, pričom veľký interes  o jeho služby je už toto leto. Žlto- zelení tak budú riskovať, že odolajú interesu zahraničných klubov na jeho kúpu, Matej bude môcť odísť o rok zadarmo, čo by bol pre klub spod Dubňa škrt cez rozpočet.