Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.7.)

streda, 1. júl 2015 10:59 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.7.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.7.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie konečne odštartovalo a prestupových špekulácií je vo svete neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Marek Hamšík do Manchestru City?

Anglický bulvárny denník The Sun informuje, že o slovenského reprezentanta Mareka Hamšíka sa zaujíma vicemajster Premier League Manchester City. Klub z Etihad Stadium vraj nášmu stredopoliarovi núka lukratívny plat 100 000 libier týždenne. Citizens by talianskemu Neapolu, kde Hamšík momentálne pôsobí, boli ochotní ponúknuť 20 miliónov libier. (The Sun)

Veterán Cambiasso nekončí

Argentínsky veterán Esteban Cambiasso ešte nehodlá skončiť so svojou vrcholovou kariérou. Bývalý stredopoliar Interu Miláno, ktorý v minulom ročníku obliekal dres Leicestru City by sa vraj mohol sťahovať do Birminghamu, kde sa o jeho služby zaujíma Aston Villa. V tíme Líšok mu skončil kontrakt a momentálne je voľným hráčom. (The Sun)

Llorente do Milána?

Športový portál Tuttosport tvrdí, že španielsky zakončovateľ Fernando Llorente možno čoskoro skončí v turínskom Juventuse. O ex- kanoniera Athleticu Bilbao sa začalo zaujímať AC Miláno, ktoré plánuje výraznejšie letné posilnenie. (Tuttosport)

Lacazette možno do Talianska

Jeden z objavov uplynulého ročníka francúzskej Ligue 1 Alexandre Lacazette by vraj mohol v nasledujúcom ročníku obliekať dres talianskeho klubu AS Rím. To, že by reprezentant Les Bleus odišiel z Lyonu na Apeninský polostrov tvrdia tamojšie noviny Corriere dello Sport. (Corriere dello Sport)

Turan blízko prestupu do Barcelony

Arda Turan je podľa správ z Catalunya Radio veľmi blízko k prestupu do FC Barcelona. Vedenie Kataláncov sa o tohto šikovného tureckého futbalistu zaujíma už niekoľko týždňov a práve prvý júlový týždeň by mohol byť v prípade transferu opory Atlética Madrid kľúčový. Turana pozorne sledovala aj londýnska Chelsea. (Catalunya Radio)

Begovič zrejme číslom dva

Práve Chelsea zrejme počas najbližších dní vyrieši brankársku otázku. Po tom, čo odišiel Petr Čech do Arsenalu sa na Stamford Bridge uvoľnilo miesto gólmana číslo 2. To by mal podľa informácií renomovaného Gianlucu Di Marzia zaujať bosniacky reprezentant Asmir Begovič, ktorý momentálne oblieka dres Stoke City. (Di Marzio)

Robinho na odchode do Číny

Brazílsky útočník Robinho, ktorého meno už nemá taký cveng ako pred niekoľkými rokmi je vraj pripravený na odchod do čínskeho klubu Guangzhou Evergrande. Tieto informácie priniesla anglická televízia Sky Sports, ktorá sa v podobných odhadoch mýliť nezvykne. (Sky Sports)

Spurs blízko nového stopéra

Vedenie Tottenhamu Hotspur je podľa správ z Het Laatste Nieuws veľmi blízko k angažovaniu belgického stopéra Tobyho Alderweirelda. Alderweireld je kmeňovým hráčom Atlética Madrid, avšak uplynulý ročník strávil na hosťovaní v anglickej Premier League, kde obliekal dres Southamptonu. O jeho služby sa zaujímala aj londýnska Chelsea. (Het Laatste Nieuws)

Cuadrado do Madridu?

Juan Cuadrado, kolumbijský reprezentant, ktorý nedostával príliš veľa šancí v londýnskej Chelsea by mohol odísť do Atlética Madrid. Španielsky denník AS tvrdí, že o služby tohto rýchleho záložníka sa vytrvalo zaujímajú Los Colchoneros , ktorí by ho radi získali na trvalý prestup. (AS)

Ďalší Holanďan v United?

Manchester United by rád získal ďalšieho holandského futbalistu, tvrdí tamojší denník De Telegraaf. Vedenie Red Devils sa podľa dostupných správ zaujíma o Stefana De Vrija, ktorý v poslednom ročníku obliekal dres talianskeho Lazia Rím. (De Telegraaf)