Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.7.)

streda, 1. júl 2015 06:20 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

ATLÉTICO MADRID:Arda Turan sa má v nasledujúcich dňoch rozhodnúť, kde bude pokračovať vo svojej kariére. Turecký stredopoliar má zmluvu v Atléticu Madrid, avšak rád by si zahral anglickú Premier League a preto jedná s niekoľkými tamojšími klubmi. Najvážnejším záujemcom je londýnska Chelsea. (marca.com)

BARCELONA: V priebehu tohto týždňa by mohol Martín Montoya zamieriť na dvojročné hosťovanie z Barcelony do Interu Miláno. 24-ročný obranca sa má dnes podrobiť zdravotnej prehliadke v Miláne.  (espnfc.com)

SEVILLA: Z Anglicka do Španielska sa možno bude sťahovať Leroy Fer. 25-ročný holandský záložník zostúpil s QPR z Premier League a očakáva sa jeho odchod z Londýna. Jeho ďalšie kroky by mali smerovať do španielskej Sevilly.(estadiodeportivo.com)

VALENCIA: 21-ročný Rodrigo Caio sa zo São Paula do Valencie nakoniec sťahovať nebude. Kluby boli dohodnuté na prestupe, no všetko však zmenila zdravotná prehliadka, ktorá u brazílskeho obrancu odhalila problémy s kolenom. (sport.es)

EIBAR: 54-ročný José Luis Mendilibar sa stal staronovým trénerom Eibaru. Na lavičke španielskeho klubu nahradil Gaizka Garitana. (marca.com)