Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.6.)

utorok, 30. jún 2015 06:37 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Diabli z Manchestru majú v boji o obrancu Sergia Ramosa z Realu Madrid údajne nového súpera. Tým konkurentom by mal byť mestský rival Manchester City. (theguardian.com)

REAL MADRID: Podľa bulvárnych správ bývalý brankár Manchestru United Peter Schmeichel radí Davidovi De Geovi, aby odmietol prestup do Realu Madrid a stal sa legendou United. (www.mirror.co.uk)

ATLÉTICO MADRID: Londýnska Chelsea je spájaná s príchodom 28-ročného tureckého stredopoliara Arda Turana z Atlética Madrid. O rodáka z Istanbulu sa vraj zaujímajú aj ďalšie anglické kluby. (metro.co.uk)

ATHLETIC BILBAO: Iker Muniain sa rozhodol ukončiť špekulácie o svojej budúcnosti a podpísal novú zmluvu s Athleticom. 22-ročný útočník z Pamplony  si však na jar vážne poškodil kolenné väzy a jeho absencia by mala trvať až do konca tohto roka. Pravdepodobne aj to zavážilo, že hráč sa rozhodol podpísať novú zmluvu, ktorá po novom znie až do júna 2019. (espnfc.com)

VALENCIA: Valencia má podľa niektorých médií záujem o Raúla Albiola. 29-ročný obranca pôsobí v Neapole, no prostredie Valencie dobre pozná, pretože minulosti už dres netopierov obliekal. (transfermarkt.co.uk)