Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (29.6.)

pondelok, 29. jún 2015 15:19 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (29.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (29.6.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa nezadržateľne blíži a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Schweinsteiger sa odchodu nebráni

Nedeľné vydanie periodika The Times prinieslo informáciu, podľa ktorej sa nemecký stredopoliar Bastian Schweinsteiger nebráni odchodu z Bayernu Mníchov a s prípadným prestupom do Manchestru United by súhlasil. Práve s Red Devils je Majster sveta z roku 2014 spájaný. (The Sunday Times)

United zvažujú druhú ponuku

Po tom, čo Manchester United neuspel s ponukou vo výške 28,37 milióna libier na kúpu Sergia Ramosa, chystajú Red Devils o niečo väčší peňažný balík. Klub z Old Traffordu si španielskeho stopéra vytýčil ako jeden z hlavných prestupových cieľov, preto je možné, že MU venuje na jeho kúpu poriadne vysokú čiastku. (Manchester Evening News)

Mustafi do Madridu?

Ak by Sergio Ramos skutočne opustil Real Madrid, na jeho miesto by mohol podľa anglického bulvárneho denníka Daily Express prísť Shkodran Mustafi. Nemecký reprezentant obliekal v minulom ročníku dres Valencie, a teda už má so španielskym futbalom skúsenosti. (Daily Express)

Weidenfeller možno ostane

Brankár Borussie Dortmund Richard Weidenfeller možno ostane hráčom BVB aj v nasledujúcom ročníku, píše denník Bild. Skúsený nemecký gólman bol spájaný s odchodom zo Signal Iduna Parku, ale aktuálne správy hlásajú, že pravdepodobne nájde s klubovými šéfmi spoločnú reč k ďalšej spolupráci. (Bild)

Liverpool predá Lucasa

Anglický Liverpool, ktorý je toto leto vo výraznejšej prestavbe sa podľa denníka Daily Mail rozhodol predať brazílskeho stredopoliara Lucasa. The Reds budú počas najbližších týždňov zvažovať ponuky na jeho kúpu a je možné, že hráč odíde aj pod cenu. (Daily Mail)

Juventus rokuje o Kovačičovi

Daily Express tvrdí, že taliansky majster Juventus Turín by rád získal od jedného zo svojich najväčších konkurentov cennú posilu. Stará Dáma údajne s Interom Miláno začala rokovať o prestupe chorvátskeho supertalentu Mattea Kovačiča, ktorého lanáril Liverpool, avšak neúspešne. (Daily Express)

Hummels do Milána?

Talianske noviny Corriere dello Sport prišli s informáciou, podľa ktorej by mohol skúsený nemecký stopér Mats Hummels odísť v letnom prestupovom období do AC Miláno. Proti čierno- červeným však hovorí fakt, že v nasledujúcom ročníku nebudú hrať v pohárovej Európe. To by mohlo ambiciózneho hráča odradiť. (Corriere dello Sport)