Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (28.6.)

nedeľa, 28. jún 2015 10:37 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (28.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (28.6.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa nezadržateľne blíži a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Ronaldo je šťastný v Madride

Hviezdny Cristiano Ronaldo sa vyjadril, že špekulácie okolo jeho osoby musia skončiť, pretože Portugalec je šťastný v hlavnom meste Španielska a nemá v úmysle Real Madrid v dohľadnom čase opustiť. O odchovanca Sportingu Lisabon sa má dlhodobo zaujímať jeho ex- klub Manchester United a CR7 pozorne sledoval aj francúzsky šampión Paríž Saint- Germain. (Goal.com)

Man City začal rokovať s Pogbom

Anglický denník Daily Telegraph tvrdí, že Manchester City začal rokovania s francúzskym záložníkom Paulom Pogbom. Opora Juventusu Turín sa netají tým, že sa odchodu z Talianska nebráni, ale hráč vraj uprednostňuje transfer do španielskej Primera División, kde sa o jeho služby zaujíma Real Madrid a FC Barcelona. (Daily Telegraph)

United musí zaplatiť 90 miliónov

Sunday People informuje, že ak chce Manchester United získať Sergia Ramosa z Realu Madrid, musí si predstaviť minimálne 90 miliónov eur. Biely Balet odmieta predať svojho hviezdneho stopéra pod cenu, avšak spomínaná čiastka je tak vysoká, že Red Devils zrejme k dohode nepristúpia a Ramosa kúpiť odmietnu. (Sunday People)

De Gea možno nakoniec ostane

Španielsky brankár David De Gea možno nakoniec ostane v Manchestri United, pretože klub z Old Trafford sa nevie dohodnúť s Realom Madrid na prestupovej čiastke. Biely Balet sa o De Geu zaujíma už dlhé týždne, avšak dohoda medzi oba klubmi je podľa dostupných správ poriadne ďaleko. (Daily Mail)

Falcao bude predstavený budúci týždeň

Ročné hosťovanie Radamela Falcaa v londýnskej Chelsea bude podľa dostupných informácií potvrdené už budúci týždeň, pričom klub zo Stamford Bridge získa na populárneho El Tigreho opciu na následný prístup. Povráva sa, že do Monaka budú miesto finančnej čiastky putovať traja hráči The Blues na hosťovanie.

Pirlo na 19 mesiacov

Americká televízna stanica ESPN tvrdí, že talianska futbalová ikona Andrea Pirlo opustí Juventus Turín a zamieri do zámorskej Major League Soccer, kde by sa mal stať spoluhráčom nášho reprezentanta Adama Nemca v novovzniknutom klube New York City FC. (ESPN)

Tottenham loví v Monaku

Londýnsky Tottenham Hotspur sa vraj v letnom prestupovom období pokúsi získať Yannicka Ferreiru Carrasca z AS Monako, tvrdí Daily Star. Klub z White Hart Line je podľa dostupných správ ochotný za 21- ročného krídelníka zaplatiť približne 11 miliónov eur. (Daily Star)

Balotelli možno do Turecka

Anglický bulvárny denník The Sun tvrdí, že Mario Balotelli opustí toto leto Liverpool FC a zamieri do tureckej najvyššej súťaže, kde sa o jeho služby začal interesovať Trabzonspor. (The Sun)

Salahov odchod za 7M?

Sunday Mirror informuje, že Mohamed Salah môže opustiť londýnsku Chelsea natrvalo. Egyptský reprezentant je kmeňovým hráčom The Blues, ale momentálne je na hosťovaní v talianskej Fiorentine, kde si ho všimli skauti Interu Miláno. Čierno- modrí by radi Salaha získali na trvalý prestup, ponúkajú zaňho sedem miliónov eur. (Sunday Mirror)