Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.6.)

sobota, 27. jún 2015 14:19 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.6.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa nezadržateľne blíži a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Carlos Bacca do AC Miláno?

Talianske noviny Corriere dello Sport píšu o interese AC Miláno o služby kolumbijského kanoniera Carlosa Baccu, ktorý by mal byť silnejší ako medializovaný záujem AS Rím. Na druhej strane je otázne, či by Bacca s transferom do Serie A súhlasil, pretože s FC Sevilla sa môže po triumfe v Európskej ligy tešiť na Ligu majstrov. (Corriere dello Sport)

Liverpool vzdal boj o Kovačiča

Anglický Liverpool vzdal boj o talentovaného Mattea Kovačiča, tvrdí Tuttomercatoweb.com. Klub z Anfield Road sa o mladého chorvátskeho stredopoliara zaujímal už niekoľko týždňov, ale Inter Miláno Kovačičovi letný odchod podľa dostupných informácií nepovolí. (Tuttomercatoweb.com)

Man City chce Delpha

Anglický vicemajster Manchester City sa plánuje v letnom prestupovom období výraznejšie posilniť, pričom jedným z futbalistov, ktorí by mohli na Etihad Stadium prísť je anglický univerzál Fabian Delph z Aston Villy. Reprezentant Albionu by mohol posilniť tím Manuela Pellegriniho za 10 miliónov libier. (Daily Mirror)

Monako chce hráčov na hosťovanie

Francúzsky denník L'Equipe informuje, že ak má Radamel Falcao stráviť nasledujúcu sezónu v londýnskej Chelsea, AS Monako požaduje od londýnskeho klubu troch mladíkov taktiež na ročné hosťovanie. Malo by ísť talenty Rubena Loftus- Cheeka, Nathana Akého a Andreasa Christensena, ktorí potrebujú pravidelne hrať, ale na Stamford Bridge im to zrejme umožnené nebude. (L'Equipe)

Bernd Leno do Realu Madrid?

Ak sa Realu Madrid nepodarí získať hviezdneho Davida De Geu z Manchestru United, klub zo štadióna Santiaga Bernabeua by mohol posilniť nemecký talent Bernd Leno, ktorý je brankárskou jednotkou Bayeru Leverkusen. Tento transfer by predstaviteľov Bieleho Baletu vyšiel lacnejšie. (Marca)

Posilní Moses Tottenham?

Daily Mirror informuje, že Victor Moses neostane v londýnskej Chelsea, ale aktuálne správy hovoria o tom, že by tento nigérijský záložník nemal pokračovať ani Stoke City, kde bol doteraz na hosťovaní. Mosesa sa vraj pokúsi vykúpiť londýnsky Tottenham, ktorý by rád vniesol do svojej záložnej formácie viac dynamiky. (Daily Mirror)

Arsenal opäť loví v Chelsea

Po tom, čo sa medializoval prestup Petra Čecha z Chelsea do Arsenalu, mohlo by prísť aj k ďalšej transakcii na linke Stamford Bridge – Emirates Stadium. Gunners sa vraj zaujímajú o talentovaného mladíka Charlieho Musondu, ktorý by tím Arsena Wengera vyšiel približne na 8,5 milióna libier. (Daily Express)