Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.6.)

utorok, 23. jún 2015 13:30 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.6.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa nezadržateľne blíži a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Odíde Nani do Turecka?

Budúcnosť portugalského reprezentanta Naniho je naďalej nejasná. Kmeňový hráč Manchestru United strávil uplynulý ročník na hosťovaní v Sportingu Lisabon, kde sa mu herne darilo, avšak opäť je späť v Anglicku. Na Old Trafford šancu podľa všetkého nedostane, najnovšie sa spomínajú v súvislosti s jeho menom turecké veľkokluby. (Daily Mail)

Jones predĺži kontrakt

Obranca Phil Jones, ktorý sa nebojí vrhať sa pod nohy súperom aj hlavou, je vraj pripravený predĺžiť s Manchestrom United svoj aktuálny kontrakt. Denník Daily Mail tvrdí, že anglický defenzívny univerzál by mohol v rámci novej zmluvy zarábať 100 000 libier týždenne. (Daily Mail)

United varujú Ramosa

Bulvárny denník The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej Manchester United varuje Sergia Ramosa, že odmieta byť akousi bábkou v hráčovom jednaní s Realom Madrid o novej lukratívnej zmluve. Red Devils by radi Ramosa angažovali a sleď špekulácií definitívne uzavreli. Objavili sa totiž informácie, že španielsky stopér sa vraj s odchodom do Anglicka zahráva len preto, aby si vydobyl v Madride lepšie zmluvné podmienky. (The Sun)

AS Rím loví v anglických vodách

Talianske noviny Gazzetta dello Sport píšu, že vicemajster Serie A AS Rím by rád angažoval v letnom prestupovom období jedného z belgických kanonierov pôsobiacich v Premier League. Konkrétne ide o Christiana Bentekeho z Aston Villy, respektíve Romelua Lukakua z liverpoolskeho Evertonu. (Gazzetta dello Sport)

Valbuena na odchode?

Matheiu Valbuena, ktorý len nedávno vymenil Marseille za ruské Dinamo Moskva sa podľa denníka L'Equipe bude sťahovať inam aj toto leto. Francúzsky stredopoliar chce totiž hrať v pohárovej Európe, avšak jeho aktuálny tím bol z nadchádzajúceho ročníka Európskej ligy diskvalifikovaný. (L'Equipe)

Wenger loví v Dortmunde

Nemecký denník Bild prišiel s informáciou, podľa ktorej je hlavným letným prestupovým cieľom londýnskeho Arsenalu gabonský stredopoliar Pierre-Emerick Aubameyang z Borussie Dortmund. Extrémne rýchleho ofenzívneho univerzála si vraj do tímu z Emirates Stadium vyhliadol samotný kouč Arsene Wenger. (Bild)

Lloris možno do Manchestru

Ak David De Gea odíde do Realu Madrid, novou brankárskou jednotkou by sa mohol stať Hugo Lloris, tvrdí francúzsky denník L'Equipe. Gólman číslo jeden londýnskeho Tottenhamu Hotspur by lacný rozhodne nebol, avšak Red Devils by pravdepodobne jeho transfer pokryli z príjmov za odchádzajúceho španielskeho brankára. (L'Equipe)