Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (22.6.)

pondelok, 22. jún 2015 11:00 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (22.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (22.6.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa nezadržateľne blíži a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Ronaldinho späť do Brazílie?

Po tom, čo legendárny Ronaldinho skončil svoje pôsobenie v najvyššej mexickej súťaži, je možné, že tento bývalý hráč PSG, FC Barcelona či AC Miláno ešte nezavesí kopačky na klinec, ale v kariére bude pokračovať vo rodnej Brazílii. Interes o služby hráča s darom od Boha má podľa dostupných správ Vasco da Gama. (Terra)

Atlético Madrid chce Chicharita

Ročné hosťovanie Javiera Hernandéza v Reale Madrid skončilo, no nevyzerá to na Mexičanove zotrvanie v Manchestri United, ktorého je stále kmeňovým hráčom. Populárny Chicharito by sa podľa FOX Sports mohol sťahovať k najväčšiemu mestskému rivalovi Bieleho Baletu, interes má vraj Atlético Madrid. (FOX Sports)

Čech sa dohodol s Arsenalom

Renomovaná anglická televízia Sky Sports potvrdila, že Petr Čech sa dohodol na zmluve s londýnskym Arsenalom, avšak jeho aktuálny klub Chelsea pokračuje v rokovaniach s Kanoniermi o prestupovej čiastke. Celý transfer by sa mal podľa dostupných správ uzavrieť už v najbližších dňoch. (Sky Sports)

Kde skončí Alderweireld?

Kmeňový hráč Atlética Madrid, belgický stopér Toby Alderweireld, ktorý strávil minulú sezónu na hosťovaní v anglickom Southamptone, podľa správ z denníka Daily Star možno na St Mary´s Stadium ostane natrvalo. Svätci sa pokúsia Belgičana získať na plný prestup, avšak interes o jeho služby prejavila aj majstrovská Chelsea. (Daily Star)

Austin v Southamptone?

Interes londýnskej Chelsea o služby Charlieho Austina podľa všetkého nie je natoľko silný, aby anglického kanoniera primäl k transferu na Stamford Bridge. Útočník v službách Queens Park Rangers má podľa denníka Daily Express momentálne najbližšie k prestupu do Southamptonu, ktorý hľadá posilnenie do ofenzívy. (Daily Express)

Sterling bude stáť minimálne 55M

Denník Daily Star tvrdí, že Raheem Sterling bude Manchester City stáť minimálne 55 miliónov eur. Anglický vicemajster podľa dostupných správ podriadi v letnom prestupovom období všetko získaniu tohto talentu z Anfield Road, avšak Liverpool FC sa stále nevzdal nádeje na predĺženie kontraktu s týmto nevysokým rýchlym technikom. (Daily Star)

Kuzmanovič do Londýna?

Daily Mirror prišiel s informáciou, podľa ktorej by londýnsky West Ham United rád získal na hosťovanie srbského stredopoliara Zdravka Kuzmanoviča z Interu Miláno. Do dohody by mohla byť zakotvená aj opcia o prípadnom trvalom prestupe tohto skúseného stredopoliara. (Daily Mirror)