Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.6.)

sobota, 20. jún 2015 10:50 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.6.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa nezadržateľne blíži a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Sergio Ramos mohol posilniť Barcelonu

Cadena Cope prišlo s informáciou, podľa ktorej španielsky stopér Sergio Ramos z Realu Madrid mohol posilniť najväčšieho rivala svojho mužstva- FC Barcelona.  Hráčov agent mal údajne hovoriť s Jordim Majom, jedným z kandidátov na post prezidenta Blaugranas, pre ktorého by bolo ulovenie Ramosa tajnou zbraňou v prezidentských voľbách. Ramos sa s Bielym Baletom stále nedohodol na novom kontrakte. (Cadena Cope)

Luis Enrique nechce prísť  o dvojicu hráčov

Dnešné vydanie španielskeho denníka Sport hlása, že tréner FC Barcelona Luis Enrique nechce prísť o dvojicu španielskych reprezentantov, ktorí by vraj mohli Camp Nou opustiť. Ide o útočníka Pedra Rodrigueza a stopéra Marca Bartru, ktorých pozorne sledujú anglické kluby, no kouč FCB urobí spolu s manažmentom všetko preto, aby týchto dvoch futbalistov udržal v Katalánsku. (Sport)

Zvolí si Vidal Arsenal?

Po medializovanej zakázanej jazde v uliciach Čile údajne interes o služby Artura Vidala o niečo poklesol, pričom ponuky za hviezdu Juventusu Turín už nemajú v úmysle podať Manchester United a Real Madrid. To by mohla byť cesta pre Wengerov Arsenal, ktorý podľa dostupných správ už čoskoro podá oficiálnu ponuku. (Daily Star)

Odegaard si zahrá v prvom tíme

Madridský denník Marca tvrdí, že vedenie Realu Madrid ráta s mladým nórskym reprezentantom Martinom Odegaardom do prvého mužstva, ktorého sa len nedávno ujal španielsky kouč Rafael Benitez. Biely Balet vraj chce dať severskému talentu šancu v A tíme, i keď doterajšie pôsobenie Odegaarda na Pyrenejskom polostrove bolo skôr sklamaním. (Marca)

40M za Griezmanna?

Anglický denník Daily Express tvrdí, že francúzsky šampión Paríž Saint- Germain je pripravený ponúknuť 40 miliónov eur za služby Antoinea Griezmanna, ktorý momentálne oblieka dres španielskeho Atlética Madrid.  (Daily Express)

Rudiger chce prestúpiť do Chelsea

Nemecký denník Bild informuje, že talentovaný stopér Vfb Stuttgart Antonio Rudiger by sa nebránil prestupu do londýnskej Chelsea, s ktorou je spájaný v nemeckých médiách už dlhší čas. The Blues sa netaja tým, že hľadajú posilu do obranu a práve tento 22- ročný mladík by mohol byť mužom, ktorého anglický šampión potrebuje. (Bild)

Rafinha nepredĺžil zmluvu, odíde?

Špekulácie sa množia aj okolo brazílskeho mladíka Rafinhu, ktorý sa zatiaľ nedohodol na novom kontrakte s FC Barcelona a vraj zvažuje, či sa s katalánskou metropolou nerozlúči na trvalo. Rafinha by rád častejšie hrával, čo je však v Barce naozaj náročné. Interes o jeho služby má hneď niekoľko mužstiev, spomínajú sa hlavne celky z Premier League. (Mundo Deportivo)

Firmino si vyberie United

Brazílsky talent Roberto Firmino, ktorého budúcnosť sa v médiách rieši prakticky každý deň si podľa portálu Tuttomercatoweb.com vyberie ako nového zamestnávateľa Manchester United. Momentálne hráč nemeckého Hoffenheimu sa ukazuje na prebiehajúcom kontinentálnom turnaji Copa America vo výbornom svetle a je takmer isté, že v letnom prestupovom období zmení dres. (Tuttomercatoweb.com)

Arsenal ponúka Čechovi super- kontrakt

Daily Telegraph priniesol informáciu, podľa ktorej má byť odchod Petra Čecha do londýnskeho Arsenalu z konkurenčnej Chelsea iba otázkou času a transfer tohto českého reprezentanta bude už čoskoro hotovou vecou. Kanonieri podľa dostupných správ ponúkajú  „Čechínovi“ skvelé zmluvné podmienky, ktoré sa budú odmietať len ťažko. (Daily Telegraph)

Bamford chce ostať a bojovať

Jeden z renomovanejších anglických denníkov The Times tvrdí, že talentovaný útočník Patrick Bamford už nechce odísť na ďalšie hosťovanie, ale chce ostať hráčom Chelsea a zabojovať o pozíciu v prvom tíme. V ofenzíve The Blues je však momentálne pretlak, pretože k Diegovi Costovi a Loicovi Rémymu sa má pridať Radamel Falcao, pričom klub zo Stamford Bridge má interes aj o Charlieho Austina z QPR. (The Times)