Main Content

Analýza semifinále FA Cupu: Manchester United - Manchester City

sobota, 16. apríl 2011 10:21 | Autor: Sport7 sk

Analýza semifinále FA Cupu: Manchester United - Manchester City
Analýza semifinále FA Cupu: Manchester United - Manchester City | zdroj: Sport7, foto SITA

Semifinálový zápas FA Cupu medzi mestskými rivalmi sa odohrá na trávniku londýnskeho Wembley. The Red Devils naháňajú "treble", okrem dobre rozbehnutej ligovej súťaže, postúpili už do semifinále Champions League a sú blízko aj k bránam finále FA Cupu.

 

Manchester United - Manchester City

Obom klubom bude v zápase chýbať ich najväčšia hviezda, na jednej strane Wayne Rooney, na druhej strane Carlos Tevez. Nie je tajomstvom, že Citizens pod vedením Roberta Manciniho to proti klubom z anglickej špičky príliš nejde, v siedmich ligových stretnutiach proti Manchestru United, Arsenalu, Chelsea a Spurs sa im podarilo streliť iba dva góly. Až v piatich z týchto siedmich zápasov mal polčasové skóre 0:0, aj absencia Teveza s Rooneym bude mať zrejme vplyv na menší počet gólov v zápase.

Citizens v poslednom ligovom zápase sklamali, na Anfield Road prehrali rozdielom triedy 0:3, zadné rady v zápase nepôsobili presvedčivo, absentoval Nigel De Jong, ale v semifinále FA Cupu už bude k dispozícii.

Prejdime však k tipom na zápas, z uvedených štatistík sa nám zdá reálny tip na polčas s bezgólovou remízou, čo sa nám zdá najcennejší tip. V zápase príliš gólov neočakávame, UNDER 2,5 je taktiež vysoko pravdepodobný.

Náš tip risk: remíza na polčas 0:0 [ kurz 2,65 na BetClic ]
Náš tip: UNDER 2,5 [ kurz 1,65 na BetClic ]