Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.6.)

streda, 17. jún 2015 10:51 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.6.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa nezadržateľne blíži a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Radamel Falcao hráčom londýnskej Chelsea

Prestupové špekulácie spojené s Radamelom Falcaom sú na konci. Kolumbijský bombardér, ktorý posledný rok zažil nepodarené hosťovanie v Manchestri United bol v Monaku opäť iba chvíľu a z kniežactva odchádza na ďalšiu ročnú anabázu, tento raz do Chelsea, kádra aktuálneho majstra Anglicka. El Tigre bude na Stamford Bridge hosťovať rok, klub má opciu na jeho následnú kúpu vo výške 50 miliónov eur.

Bukata do Žiliny?

V slovenských kuloároch sa pošepkáva, že talentovaný mladík Martin Bukata by mohol opustiť MFK Košice a zamieriť do Žiliny, kde má o jeho služby vysoký interes Žilina. Vicemajster Slovenska sa o Bukatu zaujímal už v zime, no neúspešne, pričom zostup Košičanov do druhej najvyššej súťaže by mohol prípadného transferu ešte viac pomôcť.

United sledujú Boatenga

Sky Sport Italia tvrdí, že vedenie anglického Manchestru United sleduje situáciu okolo nemeckého stopéra Jeromea Boatenga. Tento kremenitý obranca Bayernu Mníchov nemá za sebou najlepší ročník, ale Red Devils potrebujú posilnenie v obrane a angažovanie tohto nemeckého majstra sveta by mohlo problémy MU v defenzíve vyriešiť. (Sky Sport Italia)

Barcelona siahne po Verrattim

Daily Mail informuje, že ak sa španielskemu majstrovi FC Barcelona nepodarí získať vychýreného stredopoliara Paula Pogbu z Juventusu Turín, aktuálny víťaz Ligy majstrov sa zameria na talentovaného talianskeho záložníka Marca Verrattiho, ktorý momentálne oblieka dres Parížu Saint- Germain. (Daily Mail)

Austin do Chelsea?

Bulvárny denník The Sun priniesol informáciu, podľa ktorej sa vraj kouč Chelsea José Mourinho zameral na Charlieho Austina. Útočník Queens Park Rangers sa netají tým, že po zostupe svojho mužstva by rád zmenil dres. Ak káder The Blues opustí Loic Rémy, prísť by mohol práve Austin a Modrí by tak disponovali útokom Costa- Falcao- Austin. (The Sun)

40M miliónov eur za Sterlinga?

Najnovšie správy hovoria o tom, že snaha Manchestru City o angažovanie Raheema Sterlinga z Liverpoolu stále nie je na konci. Najnovšie sa chystá anglický vicemajster ponúknuť The Reds 40 miliónov libier za tohto šikovného anglického reprezentanta, ale klub z mesta Beatles je v pripravený aj odmietnuť aj túto ponuku. (The Sun)

Ak odíde Čech, príde „Ox“

Londýnska Chelsea je vraj naklonená odchodu Petra Čecha k rivalovi do Arsenalu, ale vedenie klubu na oplátku vyžaduje, aby The Gunners poslali na Stamford Bridge talentovaného anglického reprezentanta Alexa Oxladea- Chamberlaina, ktorý sa vyznačuje predovšetkým svojou rýchlosťou. (Daily Mirror)