Main Content

VIDEO: Opitý Vidal zdemoloval počas Copa América svoje Ferrari!

streda, 17. jún 2015 09:05 | Autor: TASR

VIDEO: Opitý Vidal zdemoloval počas Copa América svoje Ferrari!
VIDEO: Opitý Vidal zdemoloval počas Copa América svoje Ferrari! | zdroj: © TASR

Santiago 17. júna (TASR) - Čílsky futbalový stredopoliar Arturo Vidal v utorok pod vplyvom alkoholu havaroval s jeho Ferrari a utrpel menšie zranenia potom, ako sa spolu s manželkou vracal z kasína do hotela národnej reprezentácie. Informovala o tom agentúra AP.

K nehode, resp. ku kolízii s dvoma ďalšími autami prišlo na diaľnici v číslom Santiagu len deň potom, ako hviezda Juventusu Turín dvoma gólmi prispela k remíze organizátora Copa America 3:3 s Mexikom.

Vidal ani jeho manželka neutrpeli vážne zranenia, na ošetrenie do miestnej nemocnice išli podľa očitých svedkov po svojich. Vidal opustil nemocnicu v policajnom aute, ktoré ho odviezlo na výsluch. V stredu ráno si mal vypočuť obvinenie od sudcu za jazdu pod vplyvom alkoholu vedúcu k dopravnej nehode. "Vodič červeného motorového vozidla bol pod vplyvom alkoholu," uviedol plukovník miestnej polície Ricardo Gonzalez.

Vidal zdemoloval jeho Ferrari, televízne zábery ukázali aj nafúknuté airbagy po náraze. "Nanešťastie som bol účastníkom dopravnej nehody. Našťastie sme všetci v poriadku. Ďakujem za podporu," napísal Vidal na sociálnej sieti.

"Je to vážna vec, že sa niečo takéto stane uprostred Copa America. Keď sú hráči v Európe, takéto niečo sa nestáva. Necháme trénera Jorgeho Sampaoliho a nechápem ani Vidala," povedal v reakcii bývalý tréner Čile do 20 rokov Jose Sulantay, ktorý v minulosti Vidala trénoval.