Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.6.)

streda, 17. jún 2015 06:30 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Nie je tomu tak dávno, čo Pedro podpísal s Barçou predĺženie zmluvy, no jeho zotrvanie to negarantuje. Aj naďalej zvažuje svoje možnosti a obáva sa najmä nízkeho zápasového vyťaženia, ktoré pri konkurencii útočníkov skutočne hrozí. (Football-Espana)

BARCELONA: Po znížení výkupnej klauzuly môže mať zotrvanie Marca Bartru v Katalánsku už len krátke trvanie. Za 8,7 milióna libier by ho rád priviedol, zatiaľ nešpecifikovaný, anglický klub. (Goal)

REAL MADRID & VALENCIA: Španielska tlač je plná informácií o Nicolasovi Otamendim, ktorý by mohol prejsť z Valencie do Realu. Záujem vicemajstra je, údajne, veľký, no Los Che nepôjdu pod 50 miliónv eur. (Mundodeportivo)

ATLÉTICO MADRID: Chorvátsky ostrostrelec Mario Mandžukić určite nepatrí medzi najlojálnejších futbalistov. Leto 2015 by malo priniesť ďalšiu zmenu zamestnávateľa. Lanári ho Juventus, zatiaľ čo do Atlética má prísť Luciano Vietto z Villarrealu. (Daily Mail)

SEVILLA: Veľmi hlasno sa hovorí o letnom odchode Jevhena Konopljanku z Dnipra, ale Sevillčania z toho veľký osoh mať nebudú. Ukrajinec označil za svoju prioritu Premier League. (Football-Espana)

SEVILLA: Dohodnutý a doriešený je príchod Gaëla Kakutu z Chelsea. Francúzsky krídelník si v Londýne príliš nezahral, ale v Andalúzii by to mohlo byť ružovejšie. Pozornosť tohto klubu si vyslúžil hosťovaním v Rayu Vallecano. (Telegraph)

MÁLAGA: 22-ročný útočník Juanmi z Málagy sa stal oficiálne posilou Southamptonu. S touto správou v priebehu včerajška prišiel aj samotný klub. Pre Španiela ide o veľkú zmenu, pretože svojmu doterajšiemu pôsobisku bol verný od začiatku kariéry. (Skysports)