Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.6.)

pondelok, 15. jún 2015 12:00 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.6.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa nezadržateľne blíži a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Neymar do 2020

Katalánsky denník Sport prišiel s informáciou, podľa ktorej by mal hviezdny útočník FC Barcelona Neymar predĺžil so svojím aktuálnym zamestnávateľom kontrakt do roku 2020. S Messim a Ronaldom najlepší strelec uplynulého ročníka Ligy majstrov by mal v metropole Katalánska v rámci novej zmluvy zarábať 12 miliónov eur ročne. (Sport)

Marca Bartra na lane Kohútov

Londýnsky Tottenham Hotspur by rád získal talentovaného stopéra Marca Bartru z FC Barcelona. Španielsky mladík, ktorý sa v poslednej sezóne výrazne zlepšil by vraj mohol posilniť Tottenham Hotspur už 12 miliónov eur. Práve spomínaná čiastka je výkupná klauzula Bartru, podľa ktorej ho bude v Barce udržať o niečo komplikovanejšie. (Evening Standard)

Podolski do Liverpoolu?

Denník Daily Star svojich čitateľov informoval o tom, že nemecký reprezentant Lukas Podolski by mohol od novej sezóny obliekať dres liverpoolskeho Evertonu. Bývalý hráč 1.FC Koln či Bayernu Mníchov je v Arsenale odsunutý na vedľajšiu koľaj a práve odchod niekam inam je zrejme pre Podolskeho jediným riešením. (Daily Star)

Čech bude rokovať

Budúcnosť Petra Čecha v londýnskej Chelsea je momentálne nejasná. Český brankár nechce byť brankárskou dvojkou, preto sa stále viac špekuluje o tom, že by zmenil dres. Sky Sports tvrdí, že v najbližších dňoch sa bývalý brankár Rennes či Sparty Praha stretne s vedením The Blues a prerokuje s ním svoju budúcnosť. (Sky Sports)

Van Gaal chce Felipeho Andersona

Bulvárny denník The Sun píše, že holandský tréner Manchester United Louis Van Gaal by na Old Trafford v letnom prestupovom období rád priviedol Felipeho Andersona z Lazia Rím.  Brazílsky kanonier rímskych Orlov však lacný rozhodne nebude, odhaduje sa,  že by Red Devils stál až 30 miliónov libier. (The Sun)

Newcastle blízko Dosta

Daily Mirror tvrdí, že anglický Newcastle United je veľmi blízko k angažovaniu holandského kanoniera Basa Dosta. Opora Wolfsburgu z minulej sezóny je však podľa dostupných správ v kádri nemeckého vicemajstra spokojná a Dost si navyše v drese Vlkov môže v najbližšej sezóne vysúšať aj prestížnu Ligu majstrov. (Daily Mirror)

Inter sleduje Salaha

Mohamed Salah, ktorý je momentálne na ročnom hosťovaní v talianskej Fiorentine z anglickej Chelsea by údajne mohol zamieriť do ďalšieho talianskeho tímu, Interu Miláno. Noviny Gazzetta dello Sport tvrdia, že vedenie čierno- modrých chce skvalitniť krídelné priestory a práve tento Egypťan by mohol byť pre mužstvo zo San Sira vhodným riešením. (Gazzetta dello Sport)