Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.6.)

pondelok, 15. jún 2015 10:58 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Vydobiť si miesto v Barçe nie je jednoduché, čo Gerard Deulofeu pociťuje na vlastnej koži. Riešením by mohol byť prestup do Evertonu, kde v sezóne 2013/14 pomerne úspešne hosťoval. (Daily Mail)

BARCELONA: Príbeh Paula Pogbu, hviezdy Juventusu, ešte zďaleka nefinišuje. Vedenie Barcelony, Ariedo Braida aj prezident Josep Maria Bartomeu, verejne vyzdvihujú Francúzove kvality a označujú ho za užitočného pre kohokoľvek. Zároveň si však uvedomujú, že jeho zisk by bol behom na dlhú trať. (Express)

BARCELONA: Športový riaditeľ Ariedo Braida odletí do Ria, aby dohodol príchod dvoch Brazílčanov. Z Fluminense by mohol prísť 18-ročný ofenzívny záložník Gerson a o rok starší forward Kenedy. (Football-Espana)

REAL MADRID: Ľavý obranca Fabio Coentrão rokuje o možnosti návratu do Benficy. Lisabonský celok, údajne, potrebuje už len súhlas madridského celku. V prestupovej ságe Portugalčana zohrávali úlohu aj Manchester United a PSG, no o ich záujme ostalo ticho. (Football-Espana)

REAL MADRID: Obľúbenou letnou témou býva aj Cristiano Ronaldo. Tento raz to nebude o návrate do Manchestru United, no o prestupe do PSG. Parížania by zaplatili 87 miliónov libier, no predtým mužstvo opustí Zlatan Ibrahimovic. (Telegraph)

REAL MADRID & VALENCIA: Manchester United potebuje priviesť obrancu a v tejto súvislosti sa často spomína španielska liga. Angličania uvažujú o Sergiovi Ramosovi z Bieleho baletu alebo Nicolasovi Ottamendim z kádru Los Che. (Metro)

ATLÉTICO MADRID: Na poste útočníka by mohol Los Colchoneros posilniť Carlos Tévez. 31-ročný futbalista okúsil viaceré ligy a pôsobiská. V posledných dňoch sa šepkalo aj o tom, že by sa mohol vrátiť do Bocy Juniors. (ESPN)

REAL SOCIEDAD: Ošial okolo Kostaričana Joela Campbella z MS 2014 už opadol, ale tréner David Moyes má záujem tohto krídelníka získať. Arsenal Londýn by nemal problém 22-ročného futbalistu pustiť, takže tento prestup sa dá reálne očakávať. (Marca)

MÁLAGA: Aj sezónu 2015/16 strávi skúsený záložník Duda vo farbách Los Boquerones. S vedením sa dohodol na novej zmluve, ktorá už medzičasom bola aj podpísaná. Pre portugalského krídelníka tak bude Málaga tímom, ktorému venoval v kariére najviac času. (Transfermarkt)

ŠPANIELSKO: Národný tím zaznamenal trojbodový zápis na pôde Bieloruska. V zápase, ktorý sa hral prakticky na jednu bránu, strelil jediný gól David Silva. Španieli naďalej strácajú na Slovensko tri body.