Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (13.6.)

sobota, 13. jún 2015 10:03 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (13.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (13.6.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa nezadržateľne blíži a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Manchester City investuje 100 miliónov libier

Anglický bulvárny denník The Sun tvrdí, že Manchester City je ochotný v letnom prestupovom období minúť rovných 100 miliónov libier na dve posily. Malo by ísť o anglického reprezentanta Raheema Sterlinga z Liverpoolu, ktorého budúcnosť na Anfield Road je nejasná a francúzskeho stredopoliara Paula Pogbu z Juventusu Turín, ktorý je vraj veľmi blízko k prestupu do FC Barcelona. (The Sun)

Arsenal si je istý Walcottovým zotrvaním

Podľa správ z denníka Daily Mail je vedenie Arsenalu Londýn sebaisté ohľadom rokovaní s Theom Walcottom. V súvislosti s týmto rýchlym anglickým reprezentantom sa špekulovalo, že by mohol Emirates Stadium opustiť, avšak najnovšie správy hlásajú, že ostane hráčom Gunners aj naďalej a podpíše nový kontrakt. (Daily Mail)

MU skutočne chce Harrho Kanea

Manchester United potrebuje nového útočníka a stať by sa ním údajne mohol Harry Kane. Tieto informácie včera potvrdila anglická televízia Sky Sports. Každopádne, prestupové špekulácie v súvislosti s kanonierom Tottenhamu Hotspur sa každým dňom množia a jeho údajný transfer na Old Trafford je skloňovaný zo všetkých strán. (Sky Sports)

Miranda do Chelsea?

Metro tvrdí, že londýnska Chelsea má záujem o získanie kvalitného stopéra Mirandu z Atlética Madrid. Tento Brazílčan by úradujúceho anglického šampióna stál až 27,5 milióna eur, preto je otázne, či by boli The Blues ochotní tak vysokú sumu do tohto šikovného pilieru defenzívy Los Colchoneros. (Metro)

Arsenal chce Čecha

Prestup Petra Čecha z Chelsea do Arsenalu by nemusel byť iba výmyslom médií. Český gólman nechce byť na Stamford Bridge brankárom číslo 2 a vzhľadom na založenú rodinu tohto gólmana Českej republiky by sa prestup na Emirates Stadium javil ako logické riešenie. Avšak na druhej strane sú fanúšikovia Modrých, ktorý by Čechínovi takýto transfer pravdepodobne nikdy neopustili. (Daily Mail)

Bamford chce hrať v prvom tíme

Patrick Bamford chce hrať v prvom tíme Chelsea, píše Daily Mirror. Tento anglický útočník hosťoval počas uplynulej sezóny v drese druholigového Middlesborough a bol najlepším hráčom svojho mužstva, preto po návrate na Stamford Bridge dúfa, že by mohol dostať od Josého Mourinha šancu aj v modrom Áčku. (Daily Mirror)