Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.6.)

štvrtok, 11. jún 2015 10:00 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.6.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa nezadržateľne blíži a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Cristiano Ronaldo nahradí Ibrahimoviča

Anglický denník Daily Mirror tvrdí, že Cristiano Ronaldo pred ročníkom 2016/2017 nahradí v metropole Francúzska Zlatana Ibrahimoviča. Švédsky zakončovateľ vraj v PSG po budúcej sezóne už pokračovať nebude, pričom francúzsky šampión chce ako jeho náhradu práve portugalskú superstar z Realu Madrid. (Daily Mirror)

Chelsea potrebuje troch hráčov

Tréner londýnskej Chelsea José Mourinho v rozhovore informoval, že jeho mužstvo potrebuje pred novou sezónou presne tri posily. Anglický šampión vraj vystuží defenzívu, zálohu a aj útok, pričom posilnenie ofenzívy Portugalčan odôvodnil odchodom legendárneho Didiera Drogbu. Konkrétne mená si však „Mou“ nechal pre seba.

Casillas uvoľní cestu De Geovi

Španielska televízia TVE prišla s informáciou, podľa ktorej legendárny Iker Casillas bez väčších okolkov uvoľní miesto v zostave Realu Madrid Davidovi De Geovi. O prestupe tohto brankára z Manchestru United sa diskutuje už dlhšiu dobu, pričom všetko by vraj malo byť uzavreté už čoskoro. (TVE)

Posilní Iker Arsenal?

Útočisko by legendárnemu španielskemu brankárovi mohol posilniť londýnsky Arsenal, o Casillasa má vraj obrovský záujem kouč Kanonierov Arsene Wenger. Oficiálne ešte nič potvrdené nebolo, ale ak De Gea posilní Biely Balet, jeho predchodca medzi troma žrďami by sa reálne mohol sťahovať na londýnsky Emirates Stadium. (Evening Standard)

Odegaarda chce aj Celtic

Okrem španielskeho Villarrealu by vraj talentovaného Martina Odegaarda chcel získať na ročné hosťovanie aj škótsky Celtic Glasgow. Mladý Nór v službách Realu Madrid potrebuje pravidelne hrávať na najvyššej úrovni, čo by mu zeleno- biely katolícky celok z Glasgowa mohol ponúknuť. Otázkou však zostáva, či by pre mladíka nebola škótska liga príliš tvrdá. (Evening Times)

Perez nepustí Balea preč

Prezident a zároveň najmocnejší muž v Reale Madrid Florentino Perez nepustí Garetha Balea preč zo španielskej metropoly. Informácie priniesol denník Mundo Deportivo, ktorý tvrdí, že Walesan by mal ostať súčasťou prvého mužstva Merengues aj v nasledujúcej sezóne, a to aj napriek tomu, že mu práve skončený ročník príliš nevyšiel. (Mundo Deportivo)

City požaduje aspoň 20 miliónov

Denník Daily Mail tvrdí, že vedenie Manchestru City požaduje minimálne dvadsať miliónov eur za služby Edina Džeka, inak tohto bosniackeho kanoniera nikam nepustí. Záujemcov o služby bývalého kanoniera Wolfsburgu či FK Teplice je neúrekom, spomínajú sa hlavne kluby z nemeckej Bundesligy či talianskej Serie A. (Daily Mail)

Juventus chce získať Oscara

Anglický bulvárny denník The Sun špekuluje o tom, že by turínsky Juventus rád získal Brazílčana Oscara z Chelsea. Muž s číslom osem na chrbte nezažil na Stamford Bridge najlepší ročník, ale technicky patrí medzi najlepších hráčov v Európe. Taliansky šampión vraj za jeho služby núka 41 miliónov eur. (The Sun)