Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.6.)

pondelok, 8. jún 2015 16:20 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.6.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa nezadržateľne blíži a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Vidal posilou Barcelony

Úradujúci víťaz Ligy majstrov FC Barcelona má prvú letnú posilu. Stal sa ňou krajný obranca Aleix Vidal, ktorý opúšťa káder šampióna Európskej ligy FC Sevilla, pričom Andalúzania by si mali na jeho odchode prilepšiť o 23 miliónov eur. Podrobnosti o tomto transfere sa dozviete TU.

Enrique sa nikam nechystá

Správy o tom, že by mohol kouč FC Barcelona Luis Enrique v letnom prestupovom období zmeniť pôsobisko boli podľa všetkého len výmyslami médií, a i keď bol španielsky tréner neurčitý vo vyhláseniach o svojej budúcnosti, nakoniec ostáva na Camp Nou, kde sa mu podarilo získať treble. Detaily o celej záležitosti sa dočítate TU.

Mourinho potvrdil interes o Falcaa

José Mourinho potvrdil interes o služby kolumbijského kanoniera Radamela Falcaa. O tom, že by mohol El Tigre zamieriť z AS Monako do londýnskej Chelsea sa špekuluje už dlhšie. Ak všetko pôjde takpovediac „podľa plánu“, Kolumbijčan by sa hráčom anglického majstra mohol stať už čoskoro. (goal.com)

Inter chce Cuadrada na hosťovanie

Portál Tuttosport sa zaoberá informáciou, podľa ktorej by mohol kolumbijský reprezentant Juan Cuadrado odísť z londýnskej Chelsea na ročné hosťovanie do talianskeho Interu Miláno. Čierno- modrí by ho následne mohli vykúpiť z Londýna natrvalo. (Tuttosport)

Man City lanári Villu

Tuttomercatoweb.com tvrdí, že Manchester City by rád získal na ročné hosťovanie španielskeho kanoniera Davida Villu, ktorý je momentálne hráčom amerického New Yorku City FC. Avšak NYCF je v úzkej spolupráci s anglickým vicemajstrom, preto by byrokratický problém v možnej dohode oboch klubov vzniknúť nemal. (Tuttomercatoweb.com)

Slzy neznamenajú odchod

Po tom, ako Juventus Turín prehral v sobotnom finále Ligy majstrov s FC Barcelona 1:3 , videl celý svet ako Andrea Pirlo plakal. Samotný hráč vysvetlil, že jeho slzy neznamenajú, že končí v turínskom veľkoklube, išlo len o uvoľnenie emócií po psychicky vypätom dueli. (goal.com)

David De Gea sa rozhodol

Vyzerá to tak, že španielsky brankár David De Gea je rozhodnutý o svojej ďalšej budúcnosti. Bývalý brankár Atlética Madrid chce podľa dostupných správ odísť do Realu Madrid, ktoré ho sleduje už ďalšie obdobie. Aké budú ďalšie kroky? Všetko je podrobne opísané v osobitnom článku.