Main Content

Vermaelen je skoro ako Chuck Norris. Za 27 minút získal treble

nedeľa, 7. jún 2015 11:35 | Autor: Martin Gregor

Vermaelen je skoro ako Chuck Norris. Za 27 minút získal treble
Vermaelen je skoro ako Chuck Norris. Za 27 minút získal treble | zdroj: © TASR

Thomas Vermaelen je po včerajšom finále Ligy majstrov terčom internetových vtipov. Rozhodne mu to však nevadí.

Belgický stopér Thomas Vermaelen prestúpil minulé leto z Arsenalu do Barcelony za 20 miliónov eur. V mužstve Kataláncov sa mal zaradiť medzi defenzívne opory mužstva. Problémové zranenie mu ale takmer vôbec neumožnilo zasiahnuť do zápasového kolotoča. Napokon v priebehu celej sezóny odohral len 27 minút!

Lenže mal šťastie. Bol členom tímu Barcelony, najlepšieho tímu uplynulej sezóny. A tak mal možnosť zdvihnúť nad hlavu trofeje pre víťaza La Ligy, víťaza španielského pohára a najmä víťaza Ligy majstrov. Vermaelen v podstate bez prepoteného dresu oslavoval triumfy, ktoré sa mnohým svetovým hráčom nepodarí vyhrať za celú kariéru.

Je preto pochopiteľné, že ho prirovnávajú trebars k Chuckovi Norrisovi. Kým Chuck dokáže urobiť “všetky“ kľuky, Vermalen dokáže vyhrať 3 trofeje za jeden zápas.



Tu je výber zopár vtipných statusov populárnych účtov na Twitteri:

Football Mumble (populárny blog na twitteri): José Mourinho vyhrá trofej každých 34 zápasov, Thomas Vermalelen vyhrá 3 trofeje každý jeden zápas.

GoonRambler (blogger Arsenalu): Mali by sme opäť získať Vermaelena. Chalan je mašina na tituly!

Bleacher Report UK (britský twitter populárneho športového webu): Prvá sezóna Thomasa Vermaelena v Barcelone. Zápasy 1, Góly 0, asistencie O, čisté štíty 0, Tituly 3

BarcaHD (twitter účet fanúšikov Barcelony): Trvalo to 5 rokov, kým Vermaelen vyhral jednu trofej v Arsenale. Za jednu v Barcelone získal 3.

Liam (známy futbalový blogger na twittteri): Len by som chcel poďakovať Thomasovi Vermaelenovi za túto neuveriteľnú sezónu v Barcelone. Bez neho by to treble určite nebolo.