Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.6.)

nedeľa, 7. jún 2015 10:22 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.6.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa nezadržateľne blíži a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Luis Enrique možno opustí Barcelonu

Španielsky tréner Luis Enrique včera krátko po finále Ligy majstrov proti Juventusu Turín (3:1) prehlásil, že jeho budúcnosť v Barcelone je momentálne nejasná. Bývalý tréner AS Rím či Celty Vigo nepovedal priamo, že by sa úradujúcich európskych šampiónov chystal opustiť, ale podľa všetkého nie je jeho zotrvanie na Camp Nou také jednoznačné ako by sa mohlo zdať. (Goal.com)

Benzema posilní Manchester United

Madridský denník AS tvrdí, že vedenie Realu Madrid sa v letnom prestupovom období chystá predať francúzskeho útočníka Karima Benzemu. Bývalý kanonier Olympiqueu Lyon a reprezentant Les Bleus by mal podľa správ z tohto periodika zamieriť na manchesterský Old Trafford, kde ho už dlhší čas sledujú predstavitelia Manchestru United. (AS)

United kúpia aj Čecha

Anglický portál talkSPORT prišiel s informáciou, podľa ktorej sa vraj londýnska Chelsea chystá predať Petra Čecha Manchestru United. Red Devils budú po odchode Davida De Geu do Realu Madrid potrebovať posilnenie na tomto poste a Čechíno, ktorý nedostáva šance na Stamford Bridge by mohol byť tým správnym mužom. (talkSPORT)

Chicharito sa chce vrátiť

Ročné hosťovanie Javiera Hernandéza v Reale Madrid sa definitívne skončilo, avšak mexický útočník neplánuje zotrvať v Manchestri United, ktorého je stále kľúčovým hráčom, no rád by sa vrátil práve do španielskej metropoly, kde na poste trénera nahradil talianskeho kouča Carla Ancelottiho Španiel Rafael Benitez. (Daily Mail)

Liverpool bojuje o Kovačiča

Večernji list tvrdí, že Mateo Kovačič je veľmi blízko k prestupu do anglického Liverpoolu. Chorvátsky supertalent, ktorému sa darí v drese Interu Miláno by vraj mohol posilniť mužstvo nášho reprezentanta Martina Škrtela už za 18 miliónov libier. (Večernji list)

Rémy do Crystal Palace?

Francúzsky kanonier Loic Rémy by sa mohol stať posilou londýnskeho Crystal Palace, tvrdí Daily Express, ktorý sa zamýšľa nad tým, že by ho do Selhurst Parku mohol prilákať kouč Alan Pardew, ktorý tohto kanoniera Chelsea viedol počas jeho pôsobenia v Newcastli United. (Daily Express)

Aleix Vidal posilní Barcelonu

Katalánsky denník Sport tvrdí, že dohoda medzi FC Sevilla a FC Barcelona o prestupe krajného obrancu Aleixa Vidala je takmer hotovou vecou a prestup v hodnote desiatich miliónov eur by mal byť čoskoro potvrdený aj oficiálnou cestou. Vidal podľa všetkého na Camp Nou nahradí Daniho Alvesa. (Sport)

Monako loví v Liverpoole

Het Laatste Nieuws tvrdí, že francúzske AS Monako by rado získalo belgického reprezentanta Kevina Mirallasa, ktorý momentálne oblieka dres liverpoolskeho Evertonu, no stále viac a viac sa špekuluje o jeho možnom odchode inam. (Het Laatste Nieuws)