Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (6.6.)

sobota, 6. jún 2015 10:33 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (6.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (6.6.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa nezadržateľne blíži a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Gareth Bale ostáva v Madride

Waleský krídelník Gareth Bale ostáva v Reale Madrid, ešte aspoň na jeden rok. Samotný hráč to potvrdil, o čom informoval svetoznámy portál Goal.com. O budúcnosti britského futbalistu sa v poslednom období vo veľkom špekulovalo, interes bol predovšetkým z Premier League, ale momentálne to vyzerá na Baleovo zotrvanie v metropole Španielska. (Goal.com)

Van Gaal žiada Fergieho o pomoc

Holandský tréner Manchestru United Louis Van Gaal má aj po roku strávenom na Old Trafford problémy s nadväzovaním kontaktov, a tak údajne žiada ex- kouča Red Devils Alexa Fergusona o pomoc. S legendárnym kormidelníkom sa mal dokonca stretnúť na tajnej schôdzke v jednej z manchesterských reštaurácií. (Daily Mirror)

Man City nakoniec ponúkne 41M

Daily Mirror tvrdí, že Manchester City nakoniec za Raheema Sterlinga ponúkne 41 miliónov eur. Otázne, je ako na túto ponuku bude reagovať vedenie Liverpoolu, ktoré si chce mladého Angličana udržať, avšak v minulosti The Reds už viackrát potvrdili, že keď príde lukratívna ponuka, nemajú problém predať aj svoje opory. (Daily Mirror)

Liverpool nepredá Sterlinga Manchestru United

To, či Raheem Sterling odíde z Liverpoolu do Manchestru City je momentálne v štádiu špekulácií, avšak isté je, že The Reds nepredajú svoju vychádzajúcu hviezdu Manchestru United, ktorý je najväčším historickým rivalom klubu z Anfield Road. (Sky Sports)

Meirelesov návrat?

Extravagantný stredopoliar Raul Meireles by sa mohol vrátiť do Premier League, kde už v minulosti obliekal dresy Liverpoolu a Chelsea, pričom na Stamford Bridge dokonca vyhral aj prestížnu Ligu majstrov. Portugalčan momentálne oblieka dres tureckého Fenerbahce Istanbul. (Daily Express)

Di Maria sa chcel vrátiť do Realu

La Sexta prišla s informáciou, podľa ktorej Angel Di Maria rokoval so svojím agentom Jorgem Mendesom o možnom návrate do Realu Madrid, ktorý ho minulé leto predal do Anglicka. Vedenie španielskeho veľkoklubu, ktoré na Di Mariovi zarobilo slušný balík peňazí vraj možný comeback svojho ex-zverenca zatrhlo. (La Sexta)

Benteke na odchode?

Daily Star informuje, že vedenie Aston Villy sa obáva odchodu Christiana Bentekeho. Belgický kanonier je najväčšou oporou svojho tímu, pričom The Villans mu plánujú ponúknuť vylepšený kontrakt a vyšší plat, avšak je otázne, či bude chcieť hráč Bentekho kalibru zotrvať v tomto priemernom tíme aj v nasledujúcej sezóne. (Daily Star)

Chelsea pustí Čecha ku konkurencii

Vedenie londýnskej Chelsea povolí Petrovi Čechovi, aby sa pripojil jednému z konkurentov v boji o titul, informuje Daily Telegraph. Český brankár nie je spokojný s tým, že mu patrí pozícia dvojky, preto sa špekuluje o jeho možnom odchode zo Stamford Bridge, pričom interes majú hlavne rivali The Blues Manchester United a Arsenal. (Daily Telegraph)

Alderweireld bude stáť 14M

Podľa správ z denníka Daily Telegraph si musia záujemcovia o belgického obrancu Tobyho Alderweirelda pripraviť minimálne štrnásť miliónov libier, inak môžu na jeho angažovanie zabudnúť. Hráč, ktorý strávil posledný ročník v anglickom Southamptone je pod drobnohľadom Tottenhamu Hotspur a Chelsea FC. (Daily Telegraph)