Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.6.)

piatok, 5. jún 2015 11:00 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.6.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa nezadržateľne blíži a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Návrat Ibrahimoviča do AC Miláno?

Talianske noviny Gazzetta dello Sport píšu o tom, že by sa mohol Zlatan Ibrahimovič vrátiť do AC Miláno, kde už v minulosti pôsobil. Viceprezident červeno- čiernych Adriano Galliani sa vraj v dohľadnej dobe stretne s hráčovým agentom Minom Raiolom, v ktorého úmysle je podľa dostupných správ Švédov návrat na San Siro. (Gazzetta dello Sport)

Lazio Rím sa dohodlo s Van Persiem

Taliansky zdroj Il Messaggero prišiel s informáciou, podľa ktorej sa Robin Van Persie dohodol na prestupe s rímskym Laziom. Holandský kanonier bol na manchesterskom Old Trafforde odsunutý na vedľajšiu koľaj, preto sa začalo vo veľkom špekulovať o tom, kam zavedú jeho ďalšie kroky. Momentálne to teda vyzerá tak, že RVP si po prvý raz v kariére vyskúša taliansku Serie A. (Il Messaggero)

Benzema bude rokovať s United

Manchester Evening News informujú, že francúzsky útočník Karim Benzema bude rokovať o prestupe do Manchestru United. Bývalý hráč Lyonu, ktorý momentálne oblieka dres Realu Madrid vraj odchod z metropoly Španielska nevylúčil a na Old Trafford by mu mohla byť ponúknutá  pozícia útočníka číslo jeden. (Manchester Evening News)

Arsenal chystá na Higuaína 40 miliónov

Londýnsky Arsenal sa chce pred ročníkom 2015/2016 posilniť hlavne v ofenzíve, preto sa vo veľkom špekuluje o tom, kto by mohol prísť do útoku Kanonierov. Najnovšie sa spomína meno Gonzala Higuaína, ktorého budúcnosť v SSC Neapol je neistá. Podľa Gazzetta dello Sport Londýnčania ponúknu za jeho služby 40 miliónov eur. (Gazzetta dello Sport)

50 miliónov za prestup Raheema Sterlinga

Anglický bulvárny denník The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej úradujúci vicemajster Premier League Manchester City urobí v letnom prestupovom období všetko preto, aby získal Raheema Sterlinga. Cena tohto Angličana, ktorý sa vraj nebráni odchodu z liverpoolskeho Anfield Road by sa mohla vyšplhať na 50 miliónov libier. (The Sun)

Bayern Mníchov loví v Lyone

Nemecký šampión Bayern Mníchov podľa Sport1 pozorne sleduje situáciu okolo šikovného Maxima Gonalonsa z francúzskeho Olympiqueu Lyon.  Kapitán OL, ktorý nemá problém hrať v zálohe či v defenzíve by údajne mohol byť Bavorov k dispozícii už za pätnásť miliónov eur. (Sport1)

Berahino ostane vo WBA

Saido Berahino, anglický mladík, o ktorého sa zaujímajú viaceré veľkokluby Premier League vraj ostane vo West Bromwichi Albion ešte aspoň jednu sezónu. Podľa správ z denníka Daily Mirror by sa aj napriek veľkému interesu o Berahina malo The Baggies podariť svoju hviezdičku udržať na štadióne The Hawthorns. (Daily Mirror)