Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.6.)

štvrtok, 4. jún 2015 11:34 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.6.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa nezadržateľne blíži a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Falcao pripravený na prestup do Chelsea

Kolumbijský kanonier Radamel Falcao je podľa madridského denníka Marca presvedčený o tom, že už v dohľadnom čase sa stane posilou londýnskej Chelsea. El Tigre má za sebou nepodarené hosťovanie v Manchestri United, pričom je stále kmeňovým hráčom AS Monako, avšak všetko nasvedčuje tomu, že v malom kniežactve v nasledujúcom ročníku neostane. (Marca)

Chelsea sa nezaujíma o Griezmanna

José Mourinho, kouč londýnskej Chelsea, v jednom z rozhovorov pre médiá verejnosť informoval, že The Blues sa nepokúšajú získať francúzskeho ofenzívneho futbalistu Antoinea Griezmanna z Atlética Madrid. Portugalský kormidelník anglických šampiónov uznáva, že Griezmann je kvalitný hráč, ale Chelsea vraj hľadá typologicky iné posily.

Icardi podpíše nový kontrakt

Portál Goal.com tvrdí, že argentínsky futbalista Mauro Icardi podpíše nový kontrakt s Interom Miláno. Posledné správy hovorili o tom, že najproduktívnejší hráč talianskej najvyššej súťaže za uplynulý ročník by mohol odísť niekam inam, interes o jeho služby bol hlavne v Anglicku, no aktuálne to vyzerá tak, že ostane na San Sire. (Goal.com)

Cuadrado na odchode z Chelsea

Kolumbijský reprezentant Juan Cuadrado možno opustí Chelsea, informuje Evening Standard. Bývalý záložník Fiorentiny sa na Stamford Bridge za uplynulý polrok presadil iba minimálne, pričom stále silnejú hlasy, že by mohol káder The Blues opustiť a zamieriť napríklad do AS Rím, ktorý sa začal zaujímať o jeho služby. (Evening Standard)

United pripraví 25M na Sterlinga

Denník Daily Mirror tvrdí, že Manchester United sa pokúsi získať anglického reprezentanta Raheema Sterlinga za 25 miliónov libier. Je málo pravdepodobné, že sa to Red Devils podarí, pretože ide o pomerne nízku sumu a taktiež by sa jednalo o prestup medzi historicky najväčšími anglickými rivalmi. (Daily Mirror)

Chelsea vraj sleduje Higuaína

Londýnska Chelsea sa vraj pridala k tímom, ktoré sledujú prestupovú situáciu okolo Gonzala Higuaína, tvrdí Evening Standard. Argentínsky zakončovateľ zažil vskutku dobrý ročník v talianskom Neapole, preto sa stále viac špekuluje o tom, že by sa mohol vo svojej kariére posunúť o stupienok vyššie. (Evening Standard)

Griezmann je šťastný v Madride

Francúzsky reprezentant Antoine Griezmann, o ktorého sa podľa viacerých médií mali zaujímať Chelsea FC a Bayern Mníchov je podľa vlastných slov v metropole Španielska spokojný a Atlético Madrid sa v dohľadnej dobe opúšťať nechystá. Zatiaľ v ňom strávil jeden ročník, po tom ako v lete 2014 posilnil Los Colchoneros z Realu Sociedad San Sebastián.

Gignac možno hráčom Kladivárov

Daily Mirror priniesol informáciu, podľa ktorej by sa mohol francúzsky kanonier André- Pierre Gignac stať novou útočnou akvizíciou londýnskeho West Hamu United. Vedenie Olympiqueu Marseille zatiaľ celú nekomentovalo, hráč vraj dostal niekoľko dní na to, aby sa rozhodol, či Kladivárov posilní alebo ostane hráčom OM. (Daily Mirror)

Gundogan posilní United

Denník Metro informuje svojich čitateľov o tom, že Ilkay Gundogan neostane v Borussii Dortmund aj v budúcej sezóne a prestúpi do Manchestru United, ktorý dlhodobo hľadá posilu do záložnej formácie. Gundogana pozorne sledujú aj Real Madrid, Bayern Mníchov či FC Barcelona, no nemecký reprezentant si vraj zvolí odchod na Old Trafford. (Metro)

Milner blízko Liverpoolu

James Milner je podľa správ z anglického denníka Daily Mirror veľmi blízko k prestupu do Liverpoolu. Jeden z najbojovnejších hráčov Manchestru City sa už dlho pohráva s myšlienkou odchodu a v kádri The Reds by mu malo byť poskytnuté miesto v základnej zostave, teda garancia, ktorú na Etihad Stadium nemal. (Daily Mirror)

Inter sleduje Jovetiča

Manchester City možno opustí aj ďalší futbalista. Kádru anglického vicemajstra by vraj mohol dať definitívne Zbohom čiernohorský reprezentant Stevan Jovetič, ktorý od hlavného trénera Manuela Pellegriniho dostával minimum šancí. O Jovetiča sa vytrvalo zaujíma taliansky celok Inter mIláno. (Daily Mirror)

Mandžukič mohol posilniť BVB

Chorvátsky útočník Mario Mandžukič mohol posilniť nemeckú Borussiu Dortmund, avšak vedenie klubu zo Signal Iduna Parku malo túto možnosť odmietnuť. BVB však bude potrebovať oživenie do ofenzívy, ktorá v ročníku 2014/2015 viackrát škrípala. (Sport Bild)