Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (3.6.)

streda, 3. jún 2015 10:25 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (3.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (3.6.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa nezadržateľne blíži a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Manchester United v love neuspel

Portál Cuatro prišiel s informáciou, podľa ktorej sa Manchester United snažil za 150 miliónov eur získať dvojicu futbalistov Realu Madrid, avšak neuspel, po tom, ako Biely Balet túto ponuku odmietol. Malo ísť o waleské ofenzívne krídlo Garetha Balea, o ktorom sa vo veľkom diskutuje a talentovaného francúzskeho stopéra Raphaela Varaneho, ktorý má pred sebou podľa odborníkov sľubnú kariéru. (Cuatro)

Bitka o Griezmanna čoskoro vypukne

V letnom prestupovom období môžeme očakávať veľkú prestupovú bitku o Antoinea Griezmanna. Kanonier Atlética Madrid, ktorý dal v minulej ligovej sezóne 22 gólov sa ocitol pod drobnohľadom londýnskej Chelsea a nemeckého majstra Bayernu Mníchov. Oba kluby disponujú veľkou finančnou silou, preto sa dá očakávať, že suma za tohto Francúza môže nabrať astronomické kontúry. (Marca)

De Gea sa rozlúčil s United

Správy z anglického denníka Daily Mail hovoria o tom, že španielsky brankár David De Gea sa už stihol rozlúčiť s osadenstvom v Manchestri United a už čoskoro naberie smer Madrid, kde by mal podpísať kontrakt s Realom, ktorý sa ho snaží získať už dlhšie obdobie. Oficiálne ešte nič potvrdené nebolo, najprv sa údajne čaká, kým Biely Balet predstaví nového trénera. (Daily Mail)

Kto nahradí De Geu?

Anglický bulvárny denník The Sun už začína špekulovať o tom, kto by mohol nahradiť Davida De Geu na Old Trafforde. Novinári z tohto periodika prišli s dvoma menami – Hugo Lloris (Tottenham Hotspur) a Asmir Begovič (Stoke City). Príchod prvého menovaného by bol zrejme pre Red Devils nákladnejší ako prípadné angažovanie bosniackeho gólmana. (The Sun)

Manchester City Aguera nepustí

Jeden z renomovanejších anglických denníkov The Guardian tvrdí, že aj keď sa o Sergia Aguera vytrvalo zaujíma španielsky vicemajster Real Madrid, vedenie Manchestru City svojho najlepšieho strelca a celkovo najlepšieho kanoniera Premier League 2014/2015 preč nepustí, ani keby hneď Biely Balet ponúkol diskutovaných 90 miliónov eur. (The Guardian)

Realu môže pomôcť prestupový rekord

Naopak, denník The Sun tvrdí, že Bielemu Baletu by mohol v angažovaní „Kuna“ pomôcť nový prestupový rekord. Suma, ktorá by prekonala ceny za Cristiana Ronaldaa Garetha Balea by sa vraj mohla pohybovať na úrovni 86 miliónov libier. Avšak ani táto čiastka by nezaručila Argentínčanov odchod na štadión Santiaga Bernabeua. (The Sun)

Neapol chce Emeryho

ABC informuje, že taliansky Neapol by rád na miesto hlavného trénera priviedol španielskeho kormidelníka Unaia Emeryho z FC Sevilla. Úradujúci víťaz Európskej ligy však nemá veľa dôvodov odchádzať pod Vezuv, pretože Andalúzania si zahrajú skupinu Ligy majstrov, čo by mu na lavičke Hamšíkovho mužstva dopriate nebolo. (ABC)

Zažije Nani reštart v Taliansku?

Portugalský záložník Nani sa po ročnom hosťovaní v Sportingu Lisabon vracia do Manchestru United, kde však podľa dostupných správ neostane a zamieri definitívne niekam inam. O tohto reprezentanta Portugalska sa podľa talianskych novín Gazzetta dello Sport zaujíma Inter Miláno, čo by mohol byť pre hráča želaný kariérny reštart. (Gazzetta dello Sport)