Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (2.6.)

utorok, 2. jún 2015 16:05 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (2.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (2.6.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa nezadržateľne blíži a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Real sleduje Aguera

Španielsky denník AS potvrdil, že úradujúci vicemajster La Ligy Real Madrid by rád v letnom prestupovom období angažoval Sergia Aguera. Argentínsky strelec je momentálne hráčom Manchestru City a nechystá sa odchádzať, no Biely Balet vraj na jeho kúpu chystá astronomických 90 miliónov eur. (AS)

De Gea posilní Biely Balet

Ďalším hráčom, ktorý by mal putovať do španielskej metropoly je David De Gea. Reprezentant La Furia Roja je síce stále hráčom anglického Manchestru United, avšak už dlhší čas sa špekuluje o tom, že by mal Old Trafford vymeniť za štadión Santiaga Bernabeua. Tieto informácie priniesol aj anglický denník Daily Mail. (Daily Mail)

Sterling za 60 miliónov do Španielska?

Aj tretia dnešná špekulácia sa týka prestupovej politiky Realu Madrid. Držiteľ prestížnej La decimy z Ligy majstrov údajne poľuje na anglického mladíka Raheema Sterlinga, ktorý sa stále nedohodol s Liverpoolom na predĺžení kontraktu a údajne by mohol Merengues posilniť za šesťdesiat miliónov eur. (The Sun)

Tevez možno do Atlética

Argentínsky útočník Carlos Tevez možno opustí Juventus Turín, tvrdí španielsky denník Marca. O jedného z najskúsenejších futbalistov Starej dámy sa údajne zaujíma španielsky ex-majster Atlético Madrid, ktoré by rado posilnilo svoju ofenzívu i keď tá je vďaka Mandžukičovi, Torresovi či Griezmannovu už aj tak dosť kvalitná. (Marca)

Berbatov údajne končí v Ligue 1

Jeden z najrenomovanejších francúzskych denníkov L'Equipe prišiel s informáciou, podľa ktorej bulharský kanonier Dimitar Berbatov opustí AS Monako. Kniežatá si síce chcú bulharského ex- reprezentanta udržať, ale momentálne to vyzerá na odchod tohto bývalého útočníka Manchestru United. (L'Equipe)

Gundogan Bayern neposilní

V kuloároch sa povrávalo, že by mohol nemecký reprezentant Ilkay Gundogan v letnom prestupovom období opustiť Borussiu Dortmund a zamieriť do Bayernu Mníchov, avšak najnovšie správy z denníka Bild tvrdia, že Gundogan, ktorého sledujú aj Real Madrid či Barcelona, Bavorov neposilní. (Bild)

Isco v hľadáčiku Citizens

Španielsky športový denník Mundo Deportivo informuje, že reprezentačný záložník Isco, ktorý zažil dobrý ročník v Reale Madrid, sa opäť ocitol v hľadáčiku anglického Manchestru City. Citizens sa netaja tým, že plánujú prestavbu tímu a Isco by mohol byť jedným z futbalistov, ktorý by mužstvo z Etihad Stadium mohli oživiť. (Mundo Deportivo)