Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.5.)

sobota, 30. máj 2015 10:00 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.5.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.5.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa nezadržateľne blíži a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Chelsea sleduje Falcaa

Taliansky denník Gianluca di Marzio informuje, že londýnska Chelsea sa chystá na angažovanie kolumbijského kanoniera Radamela Falcaa. El Tigre má za sebou nepodarený ročník v Manchestri United, kde hosťoval z Monaka, ale vo AS taktiež ostať nechce, a preto vyzerá jeho možný odchod do iného klubu veľmi reálne. Chelsea by sa navyše po odchode Drogbu ďalší útočník hodil. (Gianluca di Marzio)

Oscar do Juventusu?

Brazílčan Oscar sa možno definitívne rozlúči s londýnskou Chelsea a odíde do talianskeho Juventusu Turín, ktorý ho sleduje už dlhšie obdobie. Hráč s číslom osem dostáva od Josého Mourinha často šance v základnej zostave, ale jeho výkony v poslednom ročníku neboli optimálne, a preto by mu odchod inam mohol pomôcť v ďalšom napredovaní. (Daily Mail)

Francúzsky talent do United

Dayot Upamecano, iba 16- ročný francúzsky talent by sa mal podľa správ z denníka L'Equipe sťahovať do Manchestru United. Klub z Old Traffordu údajne zaplatí za jeho služby francúzskemu Valenciennes 450 tisíc eur. (L'Equipe)

Kovačič do Liverpoolu?

Mateo Kovačič, obrovský chorvátsky talent a už aktuálny člen prvého tímu Interu Miláno by sa údajne mohol sťahovať do Anglicka, kde má o jeho služby obrovský záujem Liverpool FC. Portál Calciomercato.com tvrdí, že The Reds sú za Kovačičove služby ochotní zaplatiť až tridsať miliónov eur. (Calciomercato.com)

Inter loví Cuadrada

Na posilnenie kádra pred novou sezónou myslí aj Inter Miláno, ktorý podľa správ z anglického denníka Daily Mirror plánuje ponúknuť až 36 miliónov eur za kolumbijského reprezentanta Juana Cuadrada, ktorý sa zatiaľ v Chelsea presadiť nedokázal, ale už sa mu podarilo vyhrať ligový pohár  majstrovský titul. (Daily Mirror)

United už nechcú Clynea

PA Sport tvrdí, že Manchester United stratil záujem o Nathaniela Clynea a tohto talentovaného anglického reprezentanta, ktorý je momentálne hráčom Southamptonu sa v letnom prestupovom období získať nepokúsi. (PA Sport)

Clyne do Liverpoolu?

Naopak, mladík Clyne by sa mohol zo Southamptonu sťahovať do Liverpoolu, kde má o jeho služby záujem slávne FC. Informácie prinieslo liverpoolske Echo, ktorá má zvyčajne kvalitné správy z prostredia Anfield Road a The Reds. (Liverpool Echo)