Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (26.5.)

utorok, 26. máj 2015 11:48 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (26.5.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (26.5.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa nezadržateľne blíži a prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Inter Miláno chce Škrtela

Vedenie Liverpoolu FC sa síce pokúša predĺžiť kontrakt s naším stopérom Martinom Škrtelom, ale interes o tohto slovenského obrancu je stále väčší. Najnovším záujemcom o služby bývalého hráča Zenitu Petrohrad je podľa dostupných správ taliansky Inter Miláno, ktorý momentálne trénuje Roberto Mancini, ex- kouč Manchestru City.

Falcao chce posilniť Chelsea

Kolumbijský strelec Radamel Falcao je vraj ochotný zarábať menej, aby mohol prestúpiť do londýnskej Chelsea. Túto informáciu priniesol anglický denník Daily Telegraph. Kmeňový hráč AS Monako odchádza z Manchestru United, kde bol rok na hosťovaní, ale v anglickej Premier League by rád ostal. (Daily Telegraph)

90M za Aguera?

Španielsky športový denník Mundo Deportivo tvrdí, že Real Madrid sa chce posilniť v ofenzíve a prvým hráčom, ktorý by mal do Bieleho Baletu v lete prísť je Sergio Aguero. Pusinky sú vraj ochotní Manchestru City ponúknuť astronomických 90 miliónov eur dúfajúc, že Argentínčan na ponuku prikývne. (Mundo Deportivo)

Neistá budúcnosť Rodgersa

Daily Mirror tvrdí, že budúcnosť Brendana Rodgersa ako trénera Liverpoolu vôbec nie je istá. Britský kormidelník The Reds sa vraj musí zlepšiť, inak sa môže veľmi ľahko stať, že niekým bude nahradený. Predovšetkým prehra v poslednom ligovom kole na pôde Stoke (1:6) bola pre manažment a fanúšikov LFC veľkou ranou. (Daily Mirror)

PSG ponúka Van der Wiela

Daily Express prišiel s informáciou, podľa ktorej je francúzsky majster Paríž Saint- Germain ochotný ponúknuť Manchestru United holandského krajného obrancu Gregoryho Van der Wiela, ako súčasť prestupu argentínskeho krídelníka Angela Di Mariu, ktorého PSG sleduje už od jeho pôsobenia v Reale Madrid. (Daily Express)

Pellegrini neodchádza

Správy o tom, že by mal Manuel Pellegrini skončiť ako tréner Manchestru City vraj nie sú založené na pravde. Čilský kouč nemá so Citizens za sebou najlepší ročník, ale klubové vedenie ho vraj podrží a bude trénerom City aj v nasledujúcom ročníku. (Daily Mirror)

Valencia odíde

Antonio Valencia je vraj na odchode z Manchestru United, tvrdí Daily Express. Tento ekvádorský rýchlik vraj toto leto definitívne opustí Old Trafford, pričom Red Devils sa v prestupovom období zamerajú na získanie nového pravého beka. (Daily Express)