Main Content

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (16.7.)

sobota, 16. júl 2011 18:05 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (16.7.)
Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (16.7.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prestupové šialenstvo sa nerozpútalo len v Západnej Európe, ale aj u nás na Slovensku. V rubrike s názvom “Novinky a špekulácie z Corgoň ligy“ vás budeme pravidelne informovať o novinkách týkajúcich sa Corgoňligových mužstiev.

Hapal v Žiline skončil !

Po žilinskom fiasku na Islande sa okamžite začalo diskutovať o tom, či je Pavel Hapal správnym mužom na žilinskej lavičke. Manažment žlto-zelených napokon usúdil, že nie  a dnes českého kormidelníka spoločne s jeho asistentom Otom Brunegrafom bez okolkov odvolal. Vedením mužstva bol poverený Ľubomír Nosický, ktorý pracuje v klube ako šéftréner mládeže.

Po skončení Hapala v Žiline vraj zavládlo v kabíne ticho. Niet sa čomu čudovať, keďže v Žiline strávil dva roky a s mužstvom sa okrem zisku titulu tešil aj z postupu do prestížnej skupinovej fázy Ligy Majstrov.

Náš názor:
Vedenie MŠK Žilina sa pravdepodobne trochu unáhlilo. Mohlo počkať na to, ako by Hapal zvládol domácu odvetou proti KR Reykjavík a tiež na výsledok z prvých dvoch kôl novej sezóny. Toto rozhodnutie sa nám zdá naozaj šité horúcou ihlou. Súhlasíte s názorom? Píšte do diskusie pod článkom!


Bojkot v Trnave minulosťou


Bojkot fanklubu trnavského Spartaka skončil. Obe strany sa dohodli na spoločnej ceste vpred. Corgoň liga sa tak môže opäť tešiť na trnavského diváka, ktorý bol na Slovensku vždy jeden z najlepších a najpočetnejších.

Depetris má stále nádej na naplnenie túžby


Po prehre Trenčína na ihrisku Slovana (1-3)  argentínsky kanonier uznal kvality majstra, ktorý podľa jeho slov vytrestal každú trenčiansku chybu. Depetris bol jediným úspešným strelcom nováčika z Trenčína a po prvom kole má tak stále nádej na naplnenie jeho túžby skórovať v každom zápase tejto sezóny.