Main Content

TOP-Box: Búrlivák Tyson ukázal charakter, po nehode pomáhal motocyklistovi

utorok, 23. september 2014 10:05 | Autor: TASR

TOP-Box: Búrlivák Tyson ukázal charakter, po nehode pomáhal motocyklistovi
TOP-Box: Búrlivák Tyson ukázal charakter, po nehode pomáhal motocyklistovi | zdroj: © TASR

Las Vegas 23. septembra (TASR) - Škandálmi opradený Mike Tyson ukázal minulý týždeň aj svoju lepšiu tvár. Niekdajší boxerský šampión sa na diaľnici v Las Vegas ponáhľal na pomoc motocyklistovi, ktorý po nehode utrpel zranenia.

Právny zástupca 29-ročného Ryana Chesleyho agentúru AP informoval, že jeho klient minulý utorok približne o 21.30 h po kolízii s taxíkom spadol na cestu a utrpel viaceré zranenia. Ležiac na zemi sa pozrel hore a spoznal Tysona, ktorý kričal na ľudí okolo, aby sa Chesleyho nedotýkali. "Myslel si, že má halucinácie a že je na druhom svete," uviedol právnik Stephen Stubbs.

Chesley mal viacero zlomenín a potrhané väzy, napriek tomu ešte funkčnou pravou rukou stihol vziať mobilný telefón a boxerskú legendu si odfotiť. "Kým prišla záchranná služba, Tyson jednoducho zmizol ako nejaký superhrdina," dodal Stubbs.

Tysonov asistent Steve Lott potvrdil, že boxer dostal v piatok od Chesleyho kôš s ovocím s vlastnoručne písaným ďakovným listom. "Veľmi ďakujem za pomoc po mojej nehode. Je najviac upokojujúcou vecou na svete, keď Mike Tyson hovorí ľuďom, aby sa ma nedotýkali," napísal motocyklista, ktorého už prepustili z nemocnice, ale bude ešte potrebovať operáciu.

Podľa Lotta sa do pondelka zjedla asi polovica z ovocného koša a najpopulárnejšou položkou v ňom boli pistácie.