Main Content

Rozhodnuté: Tomáš Hubočan putuje do Dinama Moskva

piatok, 29. august 2014 15:48 | Autor: Jakub Vaverka

Rozhodnuté: Tomáš Hubočan putuje do Dinama Moskva
Rozhodnuté: Tomáš Hubočan putuje do Dinama Moskva | zdroj: © TASR

Slovenský reprezentant Tomáš Hubočan nebude pokračovať v ruskom Zenite Petrohrad. Nasvedčoval tomu fakt, že bývalý hráč MŠK Žilina nefiguroval na súpiske ruského veľkoklubu ani v jednom zo zápasov 4.predkola Ligy majstrov proti Standardu Liege, pritom nebol limitovaný zdravotným stavom. Dnes bolo oficiálne potvrdené, že skúsený obranca bude vo svojej kariére pokračovať v konkurenčnom Diname Moskva.

Informácie o tom, že by mal náš obranca zmeniť dres silneli predovšetkým v posledných dňoch, navyše od začiatku angážmanu kouča Andrého Villasa Boasa v Zenite bolo jasné, že Tomáš nepadol bývalému koučovi FC Porto, Chelsea, či Tottenhamu do oka. Mladý tréner staval na iných hráčov a slovenského bojovníka často nechával len na tribúne. V skupinovej fáze Ligy majstrov tak bývalého žilinského futbalistu neuvidíme.

Dnes bol potvrdený prestup Hubočana do ruského Dinama Moskva. Niekto môže namietať, že slovenský reprezentant mohol zamieriť do atraktívnejšej ligy ako napríklad anglická, španielska, nemecká alebo talianska, ale v ruskej najvyššej súťaži je známou firmou a poznali ho aj predstavitelia jedného z najslávnejších klubov ruskej histórie.

Dinamo Moskva štartuje v základnej skupine Európskej ligy, kde si zmeria sily s holandským PSV Eindohoven, gréckym Panathinaikosom Atény a portugalským Estorilom. Hubočan by mal patriť do základnej zostavy ruského klubu. Tomášovi držíme v ďalšej futbalovej kapitole jeho kariéry palce!